Selam bebekselamlarrr bayanlar
Odaa şipşakk geçecekk ammaaaaaAllah daim etsin sağliğini huzurunu bebemmmBende bugünlerde o depresyon hallerimden çıktım şükür midemde idare eder bi iştahsızlık kaldı onuda atlattık mı
Yavrum yemeğin salçalısı demişlerrOdaa şipşakk geçecekk ammaaaaa
Benim bi iyi oluyo bi kötü dün pek iyi değildim bugün iyiyim ama salçalı yemekler beni kötü ediyor ya
Kadının kalçalısıYavrum yemeğin salçalısı demişlerrSen bi süre idare et Geçicek bu haller
Yürüü bee dutumKadının kalçalısı
Zaten büyük toto modaYürüü bee dutum
Zaten büyük toto modaallah kim kardeşten razı olsun
Sorma yaavvv salçasız yemek yokYavrum yemeğin salçalısı demişlerrSen bi süre idare et Geçicek bu haller
Tokattayim kuzum. Yok ya odanın parasını çektirmeye falan gidicez şimdiOooo hayırlı işleeerrrrryat uyu beaaa
Nerde oturuyorsun aceppo
Oooo tokattann bi erbaa yaprak gönder heleeeTokattayim kuzum. Yok ya odanın parasını çektirmeye falan gidicez şimdi
Bebek odasının parası yaOooo tokattann bi erbaa yaprak gönder heleeebende çerkezköydeyim burda çok tokatlı var ya en çokta tokatlı varr vallahaa
Odanın parası ne kız
Nerde içiyorrrssuuuunnnnnBende kahve içiyomee anangiller nasıllar silaaaddin aaabey Eki Görüntüle 2968086
Eee öyle tabii canım bende çerkezköye evlendimde geldim eşimle beraber geçiniyoruz ailemiz istanbulda ama aslen rizeliyimmmBebek odasının parası yaTokat'ta yasiyorum ama tokatlı değilim. Ankaraliyim
BacımdaNerde içiyorrrssuuuunnnnn
Bacuna selammmmBacımda
A.selam yeni söndürdüBacuna selammmmcügarayıda çeksuunnn
Sen devamm ettttA.selam yeni söndürdü
Aaa ben hep marketten aliyorum ne biliyim hic aciktan alip kullanmadim anca kendi yaptigimiz olursa annemin kaynanamin öyleSorma yaavvv salçasız yemek yokyaa normalde ben açıktan alırım salça asla marketten almamm kokuyolarr
Kp bize geldiğinde marketten salçada almış eee o zaman açıktan salçam bitince mecbur buda çöpe gitmesin diye bunu kullanıyorum belki de ondan dokunuyor diyorum açıktan olsa olmazdı böylee ya neseki az kaldı bitmiş olcak
Oohh afiyet olsun ne diyekBende kahve içiyomee anangiller nasıllar silaaaddin aaabey Eki Görüntüle 2968086
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?