Kaynanaya bak ne kadar sabırlıKaynanamdr a gitmedik ablacım 9 ay boyunca 4 defa yada 5 defa gittik
İnşallah teyzesi tşk ederiz çok çokSağlıkla iyi.günlerde kullansın mimik
Allaha havale ettim ablamKaynanaya bak ne kadar sabırlı
De get demedin mi ...
Ay cidden nasıl sabrettin?Kaynanamdr a gitmedik ablacım 9 ay boyunca 4 defa yada 5 defa gittik
Elden gelen bişey olmayınca mecbur kuzumAy cidden nasıl sabrettin
Bize 12.haftada kıza benziyor dedi direk doktor. Sonra zaten hep kız dediler.
Aboovvvvv namıslı çıktıı senin uşağunnnSekizinci ayın sonunda lutfetti gösterdi iş işten geçmişti canım
İnşallah seninki aynı olmaz.
Kendi kızına nettiAllaha havale ettim ablam
Harikaa güle güle kullansunn hele paçiiiBiz direk oda aldık. Park yatak alacaktık ekstra, satıcı abla gerek yok 2 yatak olur dedi. Bir de biz özel yatak aldık her yere taşınıyor. Büyüyen karyola, sifonyer, gardolap aldım.
Açma ablaaam yaram derindirKendi kızına netti
Offff bundanda korkuyorumm ama yaaYa bizim arkadaşın eşi doğum yaptı, başta kız demiş doktor. Sonra hiç göstermedi doğumda bir baktılar erkek
Coook konuştuğu kızlar üçüncü aya kalmadan bırakıp gidiyor...Aboovvvvv namıslı çıktıı senin uşağunnn
Aaa kendi kizi el üstündedir emin ol. Allah'tan bizimkinde kız yok 2si de erkek de bizi gelin değil de kızı yerine koyuyor kv.Kendi kızına netti
Sahreye de gidemiyoruz artıkAçma ablaaam yaram derindir
Valla benimki hiç kapatmadi, hep açtıOffff bundanda korkuyorumm ama yaa
Bahar zamanı gider küfde yuurur yirig bacı gurbanSahreye de gidemiyoruz artık
Yaaaaaa hahahahahah ablam sen çok yaşaaaCoook konuştuğu kızlar üçüncü aya kalmadan bırakıp gidiyor...
Gelin yüzü göstermeyecek bana bu velet
Aaayyyyy heleee yaaaa görüyormusunn şunaaa bi bahhh heleeeValla benimki hiç kapatmadi, hep açtı
Bir de laf dinliyor hanfendi. Detayliya girdiğimde yüzü sağa bakıyordu, doktor dönse de yüzünü gorsem dedi. Hadi annecim dön yüzünü dedim, direk çevirdi
Sağlıkla büyüt canım. Allah kv den yüzünüzü güldürsün . Sanırım ben de senin kv gibi olurumAaa kendi kizi el üstündedir emin ol. Allah'tan bizimkinde kız yok 2si de erkek de bizi gelin değil de kızı yerine koyuyor kv.
Allah var yukarda her şeyimize destek oldu kadın valla. Arabasını falan o aldı kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?