Inşaallahhh pazartesi ablacım ya vallahaa çatladık yanii
Ahandaa böyleee olacamm artıkkk
O da pamuk gibi beybimZeytinimi 2 kere gördüm ama ablamızı goremedim
Büyük kızım da sarı papatyaO da pamuk gibi beybim
Cansın balsın çok tatlısın gül goncamYaaa canım kirazimmmmm...
Seni de çok sevsinler...hatta sevgiden delirtsinler
Allah vere de hastalanmayakİlaç yok zaten abla piyasadailaçları da stoklamışlar
Rabbim özenmiş yaratmış garadutum maşallahBüyük kızım da sarı papatya
Gara gara dert gele içine dışınaAllah vere de hastalanmayak
aha şele dert tuta onları bes ....( Antep agziylan)
Rabbim dileyen herkese nasip etsin en kolayondanRabbim özenmiş yaratmış garadutum maşallah
Bazi utangaç delikanlılar pipilerini göstermiyormuşInşaallahh belli olur olmazsada anlıcamkii bu kızzz
Erkek çocukta daha erken belli oluyormuş
Uzun zamandır bu kadar gülmedim haneğin oluuunu dedin yaGara gara dert gele içine dışına
Amiin kuzumRabbim dileyen herkese nasip etsin en kolayondan
Hahahahaha öylemiii ablamm ayyyoluyormuş öyle de yaBazi utangaç delikanlılar pipilerini göstermiyormuş
Benim büyük oğlan pembelerle fuşya beşikte büyüdü .
Oyyy kurban olurum ben buna
Sekizinci ayın sonunda lutfetti gösterdi iş işten geçmişti canımHahahahaha öylemiii ablamm ayyyoluyormuş öyle de ya
6 ayına kadarrr almiyim diyorum birşey amaaa dayanırmıyımm bilmiyorummm
Bende küçük kızımı doğumda öğrendimSekizinci ayın sonunda lutfetti gösterdi iş işten geçmişti canım
İnşallah seninki aynı olmaz.
Yaaa ne güzel sürpriz...sen mi istemedin canım...Bende küçük kızımı doğumda öğrendim
KaynanamYaaa ne güzel sürpriz...sen mi istemedin canım...
Biz direk oda aldık. Park yatak alacaktık ekstra, satıcı abla gerek yok 2 yatak olur dedi. Bir de biz özel yatak aldık her yere taşınıyor. Büyüyen karyola, sifonyer, gardolap aldım.Eee öyle tabii canım bende çerkezköye evlendimde geldim eşimle beraber geçiniyoruz ailemiz istanbulda ama aslen rizeliyimmmbeşikmi aldın parkyatakmı cano
Sağlıkla iyi.günlerde kullansın mimikBiz direk oda aldık. Park yatak alacaktık ekstra, satıcı abla gerek yok 2 yatak olur dedi. Bir de biz özel yatak aldık her yere taşınıyor. Büyüyen karyola, sifonyer, gardolap aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?