Meryem canımOoyy abla senin adın Meryem mi yoksa Hatice mi
Ayyy valla cok seviyorum bu ismiMeryem canım
Ohhh misss misssBende kahve içiyomee anangiller nasıllar silaaaddin aaabey Eki Görüntüle 2968086
Sağol beybisiOohh afiyet olsun ne diyek
Ayyy valla cok seviyorum bu ismikızım olursa adı Meryem olacak nasipse
Sevilmez mi ablacım yaaa bayılırımOhhh misss misssellerine sağlık. Kar yağınca annem sütlü menengiç kahvesi pişirirdi sobanın üzerinde sen de sever misin Hemşom
Kış geldi olsun karsız da içilir biz de salep kültürü yok hep menengiç içerdik di mi...Sevilmez mi ablacım yaaa bayılırımama kar yağmıyo ki
Seni ve pamuğu heyecanla bekliyorum o zamanBelli olunca yazarım ablaÖncelik sağlıklısı hayırlısı
Yapalım ablacımKış geldi olsun karsız da içilir biz de salep kültürü yok hep menengiç içerdik di mi...
Seninle hayali bir gezi yapalım Tahmise doğru
Antepli hatunlar menengiçi kavurur havanda döver kendileri yapardı...çocukken gizlice mutfağa girer kavanozu parmaklardimYapalım ablacımevet menengiç daha yaygın ama şimdiki nesil pek bilmiyor. Çocukluğumdan kalmadır menengiçin kokusu. Geçen eşimden istedim toz formu çıkmış onu almış .ama hakiki menengiç gibi eşsiz değil tadı kokusu
İlaca zam geldi gazoz işe yaramaz tabi....Geldi geri gitti
Antepli hatunlar menengiçi kavurur havanda döver kendileri yapardı...çocukken gizlice mutfağa girer kavanozu parmaklardimtozlu halini hiç denemedim cıvık hali gibi olmaz herhalde...
İlaç yok zaten abla piyasadaİlaca zam geldi gazoz işe yaramaz tabi....
Valla biz deInşaallahhh pazartesi ablacım ya vallahaa çatladık yanii
Bir sırrı vardı demek kigeçen kp dedi ben gidim hakiki menengiç alayım evde kavurup yapalımda bi de öyle için dedi yok ablacım macun hali.gibi olmuyo
Inşaallahh belli olur olmazsada anlıcamkii bu kızzzValla biz de
Şurada pazartesiye ne kaldı canımyatvaz kalkcaz bir tane daha yatcaz tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?