Ohhh misss misss ellerine sağlık. Kar yağınca annem sütlü menengiç kahvesi pişirirdi sobanın üzerinde sen de sever misin Hemşom
Sevilmez mi ablacım yaaa bayılırım ama kar yağmıyo ki

Kış geldi olsun karsız da içilir biz de salep kültürü yok hep menengiç içerdik di mi...
Seninle hayali bir gezi yapalım Tahmise doğru
Yapalım ablacım evet menengiç daha yaygın ama şimdiki nesil pek bilmiyor. Çocukluğumdan kalmadır menengiçin kokusu. Geçen eşimden istedim toz formu çıkmış onu almış .ama hakiki menengiç gibi eşsiz değil tadı kokusu

Antepli hatunlar menengiçi kavurur havanda döver kendileri yapardı...çocukken gizlice mutfağa girer kavanozu parmaklardim tozlu halini hiç denemedim cıvık hali gibi olmaz herhalde...

Antepli hatunlar menengiçi kavurur havanda döver kendileri yapardı...çocukken gizlice mutfağa girer kavanozu parmaklardim tozlu halini hiç denemedim cıvık hali gibi olmaz herhalde...
geçen kp dedi ben gidim hakiki menengiç alayım evde kavurup yapalımda bi de öyle için dedi yok ablacım macun hali.gibi olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…