Nere gidiyok niye gidiyokEvet canim gidiyok artik almaya yarinda dönecez
Benim oğlan 1haftadır annemdeydi abla onu almaya gidiyokNere gidiyok niye gidiyok
Tamam tatlışkoommmmEvet canim gidiyok artik almaya yarinda dönecez
Bende aklıma geliyorduu niye değiştiikii
Ohhh ohh gidek oğlanı getirekBenim oğlan 1haftadır annemdeydi abla onu almaya gidiyok
Evet değiştirmek istemişti değiştirmişti şimdi asıl sorum tanıyor musun sosyal medyadan falan takipleşiyor musunuz? Uzun zamandır girmiyor çok merak ettimBende aklıma geliyorduu niye değiştiikiiyazıyorum yazıyorum çıkmıyorduu
Merhaba kuzuMerhabalar efeniiim
Yok kızz yaaa takipleşmiyoruzzEvet değiştirmek istemişti değiştirmişti şimdi asıl sorum tanıyor musun sosyal medyadan falan takipleşiyor musunuz? Uzun zamandır girmiyor çok merak ettim
Merhaba.Merhaba kuzu
Sanırım yeni karşılaşıyoruz
Az önce kim bu hatun tanıdığım biri mi diye baktım profiline çünkü sürekli nick değiştirmeler oluyor...yok yok seni yeni görüyorum...pek de tatlı güzel bir hanimmişsin bu arada
Tamam kuzumm öyle yapayım bir kaç gün daha bekleyim deYok kızz yaaa takipleşmiyoruzzkendin durumda yazarsan belki gören olurr diyen olurr ben birini bulamamıştım yazmıştımda çıkmıştı ortaya
TeyzoşummmBal gaymak
Tamam olarr canım buarada nerde oturuyin acaba guuzzzTamam kuzumm öyle yapayım bir kaç gün daha bekleyim de
BencedeTeyzoşummmgörennde teyzem zannetcekler seni haaa
Geçici bir süreliğine Diyarbakır’da sen ?Tamam olarr canım buarada nerde oturuyin acaba guuzzz
Hahahha evett gören duysunnn baahhhhhBencedeteyzemiyim ben yaa sadece gramın teyzesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?