Aaa niye geçici tayinmisin kuzuGeçici bir süreliğine Diyarbakır’da sen ?
Evet eşimin tayinini bekliyoruz yaza memleketimize yakın yerlere geçeceğiz,Konya taraflarına yaniAaa niye geçici tayinmisin kuzu
Çerkezköy bende gell buralaraaaa
Rica ederim.Merhaba.
Güzel iltifatların için teşekkür ederim.
Bir topikte karşılaşmıştık pozitif kızlar muhabbet edelim mi topiğiydi sanırsam
Hahahaha evet sadakatsız orda çekim oluyor ama benle 1 saat var aramızdaEvet eşimin tayinini bekliyoruz yaza memleketimize yakın yerlere geçeceğiz,Konya taraflarına yaniayyy sen Tekirdağ’da mısın yanii eşimle oraya bayılıyoruz vallahi oralarda olursa birliği neden olmasın koşarak geliriz Sadakatsiz dizisi bize Tekirdağ’ı aşık etti kendine
Ben de Aliye dizisinde aşık olmuştum oralara...Evet eşimin tayinini bekliyoruz yaza memleketimize yakın yerlere geçeceğiz,Konya taraflarına yaniayyy sen Tekirdağ’da mısın yanii eşimle oraya bayılıyoruz vallahi oralarda olursa birliği neden olmasın koşarak geliriz Sadakatsiz dizisi bize Tekirdağ’ı aşık etti kendine
Tatlışımmm
Kesinlikle haklısınRica ederim.bak kulüp ne kadar küçük pozitif pozitifi buluyor bir sekilde Cok sevindim fatmacim tekrar gördüğüme ayrıca ortak sevdiklerimizin oluşuna..
Ailelerimize yakın olalım diye kızz canım çok sıkılıyor yaa burada orada belki sıkılmaz evet sahile çıkıp yürürüm falan ayy çok istiyoruz eşimle sahilli bi memlekette yaşamayıHahahaha evet sadakatsız orda çekim oluyor ama benle 1 saat var aramızda
Ne lazım size konya boşverinnn yavvvv
Bak burasıda büyükşehir artıkk gelsen gitmek istemiceksinnn burdan buraya gelen kopamıyorr
Ooyyyy canımm benimm senin için daha iyi tabi ailene yakın olmakk benimde ailemle aramiz 2buçuk saat var nadir gidebiliyorumm şimdide hamileyim eşimle otobüsle göndermek istemez korona var başımıza bela zatennAilelerimize yakın olalım diye kızz canım çok sıkılıyor yaa burada orada belki sıkılmaz evet sahile çıkıp yürürüm falan ayy çok istiyoruz eşimle sahilli bi memlekette yaşamayı
Yesin onu teyzesiHahahha evett gören duysunnn baahhhhh
Gramın teyzoşuuuu dicem bundan sonraa
oAilelerimize yakın olalım diye kızz canım çok sıkılıyor yaa burada orada belki sıkılmaz evet sahile çıkıp yürürüm falan ayy çok istiyoruz eşimle sahilli bi memlekette yaşamayı
Totosunu şaplatcanmııYesin onu teyzesi
Sen de çok haklısınKesinlikle haklısınnegatif olsak bu dünya çekilmez zaten hayatta her şeye her zaman pozitif bakabiliriz umarım
Hayırlısı olsun kuzum napalım gönüller bir olsunOoyyyy canımm benimm senin için daha iyi tabi ailene yakın olmakk benimde ailemle aramiz 2buçuk saat var nadir gidebiliyorumm şimdide hamileyim eşimle otobüsle göndermek istemez korona var başımıza bela zatenn
Evet evet aynen dediğin gibi ElhancığıımSen de çok haklısınÖnümüzü kapatanlari şöööle iteleyecegiz hayata pozitif bakacayız
Evvvettt merhabalar duttOoo yeni kanlar görüyorum topiktw
o
Ben çok önce tanışmışım haberim yok dutum...Ooo yeni kanlar görüyorum topiktw
o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?