Aaa niye geçici tayinmisin kuzu
Çerkezköy bende gell buralaraaaa
Evet eşimin tayinini bekliyoruz yaza memleketimize yakın yerlere geçeceğiz,Konya taraflarına yani ayyy sen Tekirdağ’da mısın yanii eşimle oraya bayılıyoruz vallahi oralarda olursa birliği neden olmasın koşarak gelirizSadakatsiz dizisi bize Tekirdağ’ı aşık etti kendine

Merhaba.
Güzel iltifatların için teşekkür ederim.
Bir topikte karşılaşmıştık pozitif kızlar muhabbet edelim mi topiğiydi sanırsam
Rica ederim. bak kulüp ne kadar küçük pozitif pozitifi buluyor bir sekildeCok sevindim fatmacim tekrar gördüğüme ayrıca ortak sevdiklerimizin oluşuna..

Hahahaha evet sadakatsız orda çekim oluyor ama benle 1 saat var aramızda
Ne lazım size konya boşverinnn yavvvv
Bak burasıda büyükşehir artıkk gelsen gitmek istemiceksinnn burdan buraya gelen kopamıyorr

Ben de Aliye dizisinde aşık olmuştum oralara...

Rica ederim. bak kulüp ne kadar küçük pozitif pozitifi buluyor bir sekildeCok sevindim fatmacim tekrar gördüğüme ayrıca ortak sevdiklerimizin oluşuna..
Kesinlikle haklısın negatif olsak bu dünya çekilmez zaten hayatta her şeye her zaman pozitif bakabiliriz umarım

Hahahaha evet sadakatsız orda çekim oluyor ama benle 1 saat var aramızda
Ne lazım size konya boşverinnn yavvvv
Bak burasıda büyükşehir artıkk gelsen gitmek istemiceksinnn burdan buraya gelen kopamıyorr
Ailelerimize yakın olalım diye kızz canım çok sıkılıyor yaa burada orada belki sıkılmaz evet sahile çıkıp yürürüm falan ayy çok istiyoruz eşimle sahilli bi memlekette yaşamayı

Reactions: Jou
Ailelerimize yakın olalım diye kızz canım çok sıkılıyor yaa burada orada belki sıkılmaz evet sahile çıkıp yürürüm falan ayy çok istiyoruz eşimle sahilli bi memlekette yaşamayı
Ooyyyy canımm benimm senin için daha iyi tabi ailene yakın olmakk benimde ailemle aramiz 2buçuk saat var nadir gidebiliyorumm şimdide hamileyim eşimle otobüsle göndermek istemez korona var başımıza bela zatenn

Ooo yeni kanlar görüyorum topiktw
o

Ooyyyy canımm benimm senin için daha iyi tabi ailene yakın olmakk benimde ailemle aramiz 2buçuk saat var nadir gidebiliyorumm şimdide hamileyim eşimle otobüsle göndermek istemez korona var başımıza bela zatenn
Hayırlısı olsun kuzum napalım gönüller bir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…