Yeni evliyken çok dedim taşınalımm sonra dedim artık iyikide taşınmadıkkHayırlısı olsun kuzum napalım gönüller bir olsun
A canım benim
Hoş geldinEvvvettt merhabalar dutt
Ben çok önce tanışmışım haberim yok dutum...sen yeni kan deyince kendimi bir an wampirella gibi düşündüm Fatma ürkmez inşallah
Yaa neden eşinin işi sebebiyle mi öyle oldu ?Yeni evliyken çok dedim taşınalımm sonra dedim artık iyikide taşınmadıkkeşimle bende yalnızız bu şehirdeee
Yok canım benim için iyi oldu yeni insanlar tanımak güzelBen çok önce tanışmışım haberim yok dutum...sen yeni kan deyince kendimi bir an wampirella gibi düşündüm Fatma ürkmez inşallah
Dopink kat çayına kahvesineYaa neden eşinin işi sebebiyle mi öyle oldu ?
Ben hiç annemden babamdan ayrı kalmamıştımzorlanmadım alıştım artık ama arkadaşım yok lojmandayım ilk geldiğimde bir sürü vardı hepsi yaza tayin oldu gittiler 3 senedir buradayım 1 yıldır yalnızım o sebeple tayin isteyeceğiz artık tek başıma yapamıyorum eşim de çalışıp geliyor benim enerjime yetişemiyor yorgun gelince
Kızartır yirimOooo saplatmak ne ki isiricaz bile
Hahaha kıyamam gııDopink kat çayına kahvesinebenim herif de bana yetişimedi en sonunda beni de kendine benzetti
Ben çok önce tanışmışım haberim yok dutum...sen yeni kan deyince kendimi bir an wampirella gibi düşündüm Fatma ürkmez inşallah
Şu başlıktaki konuşma baloncuğu ifadesi ne güzel olmuş ay .Napiyin güzelluukkk
Iş konusu kuzum 12 senedir burda tekbaşına çalıştı istanbulda tanıştık zatennYaa neden eşinin işi sebebiyle mi öyle oldu ?
Ben hiç annemden babamdan ayrı kalmamıştımzorlanmadım alıştım artık ama arkadaşım yok lojmandayım ilk geldiğimde bir sürü vardı hepsi yaza tayin oldu gittiler 3 senedir buradayım 1 yıldır yalnızım o sebeple tayin isteyeceğiz artık tek başıma yapamıyorum eşim de çalışıp geliyor benim enerjime yetişemiyor yorgun gelince
Anaaa fato sen napiyosun burdaYaa neden eşinin işi sebebiyle mi öyle oldu ?
Salıver gitsinŞu başlıktaki konuşma baloncuğu ifadesi ne güzel olmuş ay .
Pirt yapasim geldi
Dutumm sayesindeeŞu başlıktaki konuşma baloncuğu ifadesi ne güzel olmuş ay .
Pirt yapasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?