Yeni evliyken çok dedim taşınalımm sonra dedim artık iyikide taşınmadıkk eşimle bende yalnızız bu şehirdeee
Yaa neden eşinin işi sebebiyle mi öyle oldu ?
Ben hiç annemden babamdan ayrı kalmamıştımzorlanmadım alıştım artık ama arkadaşım yok lojmandayım ilk geldiğimde bir sürü vardı hepsi yaza tayin oldu gittiler 3 senedir buradayım 1 yıldır yalnızım o sebeple tayin isteyeceğiz artık tek başıma yapamıyorum eşim de çalışıp geliyor benim enerjime yetişemiyor yorgun gelince

Dopink kat çayına kahvesine benim herif de bana yetişimedi en sonunda beni de kendine benzetti

Iş konusu kuzum 12 senedir burda tekbaşına çalıştı istanbulda tanıştık zatenn ama ben alıştım artıkk zaten ev kuşuyumm bide kk ya giriyorum vakit geçiriyorum öyle gün bitiyorr zaten benim için burasıda iyi geliyor bana kafa dağıtıyorrumm benimde komşum vardı oda taşındı hep wp dan konuşuruzz sadece sen alışamadın demekki canımm tayin tabii zor baska şehre gidip yeni insanlar yeni hayata başlamış oluyorsun biyandan amaa genede sevdiğinle adamlasınn

Anaaa fato sen napiyosun burdaben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…