Ben epey eepyy yemiyorumm buzlukta carte dor varr yenmiiiiDe get ben epwydir yemiyom ben yicem
BilirimHiç tarzım değil yavrum
Ayyy ne güzellll çok sevindim canımSenin durumlarına bayılıyorum hepsi de mi beni anlatır yaa
Yoook onlar tarzım delBen epey eepyy yemiyorumm buzlukta carte dor varr yenmiiii
Oooooo hacı zenginsinBen epey eepyy yemiyorumm buzlukta carte dor varr yenmiiii
Heeyyttttt beeeğğğYoook onlar tarzım delbenimki özel üretim
Vücuttan ziyade içerdeki karar veriyorYaniii vücud karar veriyorr kuzumm zaten hayırlısı olsunn
Zengin zenginOooooo hacı zenginsin
Kızzz hele yazdan kalma haaa bide hiç açılmamış öyleeee duruyorrrOooooo hacı zenginsin
Aynen Asel aslında kızımızın adı olacak :)Aselcim ayni zamanda kedi annesi misin
Bu devirdeZengin zengin
BozulmasinKızzz hele yazdan kalma haaa bide hiç açılmamış öyleeee duruyorrr
Ooyyyy yesunn o içeridekiiVücuttan ziyade içerdeki karar veriyor
Ay ben olsam şiödiye yerdim tee yazdan kalma aboo onu yemeden nasıl durdunKızzz hele yazdan kalma haaa bide hiç açılmamış öyleeee duruyorrr
Hee yok kuzuu tarihii baya varr gösteriyor ama hiç bozulmaz buzlukta ne koyarsan hiç bozulmazzBozulmasin
Kızım niye kankim oldu sanıyon biBu devirde
Yaaaa ben ençok samsung severimm elde yemeğiii kaşımlan kaşıklan pek sevmiyorumm kocim aldı kaldı öylee unuttuk hep onjAy ben olsam şiödiye yerdim tee yazdan kalma aboo onu yemeden nasıl durdun
Hahahahaha gellll yapış banaa bakkk iyi yaşarsın falannn
Abooouv her türlü yalarımYaaaa ben ençok samsung severimm elde yemeğiii kaşımlan kaşıklan pek sevmiyorumm kocim aldı kaldı öylee unuttuk hep onjsamsung alsa ben ona dayanamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?