OoooooŞu başlıktaki konuşma baloncuğu ifadesi ne güzel olmuş ay .
Pirt yapasim geldi
Yap yap Ege'ye gelin .Yaa neden eşinin işi sebebiyle mi öyle oldu ?
Ben hiç annemden babamdan ayrı kalmamıştımzorlanmadım alıştım artık ama arkadaşım yok lojmandayım ilk geldiğimde bir sürü vardı hepsi yaza tayin oldu gittiler 3 senedir buradayım 1 yıldır yalnızım o sebeple tayin isteyeceğiz artık tek başıma yapamıyorum eşim de çalışıp geliyor benim enerjime yetişemiyor yorgun gelince
Evet kuzum başka şehirler başka insanlar görmek istiyoruz bakalım umarım güzel yerler gelir de gideriz buraya doyduk artıkınIş konusu kuzum 12 senedir burda tekbaşına çalıştı istanbulda tanıştık zatennama ben alıştım artıkk zaten ev kuşuyumm bide kk ya giriyorum vakit geçiriyorum öyle gün bitiyorr zaten benim için burasıda iyi geliyor bana kafa dağıtıyorrumm benimde komşum vardı oda taşındı hep wp dan konuşuruzz sadece sen alışamadın demekki canımm tayin tabii zor baska şehre gidip yeni insanlar yeni hayata başlamış oluyorsun biyandan amaa genede sevdiğinle adamlasınn
Gerçekten sürpriz oldu bana
Zeytini bırakcannn amaaaOooo saplatmak ne ki isiricaz bile
Evett doydun artıkk yeterrr gittiği zaman arkasından gule güle çekersiinnEvet kuzum başka şehirler başka insanlar görmek istiyoruz bakalım umarım güzel yerler gelir de gideriz buraya doyduk artıkın
Zeytin bırakılabilemezZeytini bırakcannn amaaa
Yeni sulara yelken açtımAnaaa fato sen napiyosun burdaben şok
Dedim ya sal gitsin diye
Anaaaaa ulan başlık güzel diye anladımm beenn aboovvvv
Dedim körmisin
Bazı şehirler var ama nasip bakalım kuzum dediğim gibi gelen yerlere bakacağızYap yap Ege'ye gelin .
Eşin uzman çavuşsa buraya pek çıkmaz gbi ama
Güzel cunkuuuu.Anaaaaa ulan başlık güzel diye anladımm beenn aboovvvv
Emcüklemeyi.severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?