Hoooş geldin kelebeğiiimSelamm kızlar
Uşağı uyuttum. Kös kös oturmaktayken bu topiğin cazibesine kapıldım.
Ooyyy canım dutum yaYok daha cebelleşiyoz
Ben kime satsam 20 bini tamamlicam diye canım çıkıyorAh ah kahvem ben bulaştırdım ve sonra biraktimnerde kaldı 30 bin yapan sosyal
Ulan 5000 yaptım ben geneBen kime satsam 20 bini tamamlicam diye canım çıkıyor
Acuk artık sende para almıyorlar kuzu iki adım daha fazla at iki çocuk anasisin sen 5 neymiş 20 bin yapman lazım günde çocukların peşindeUlan 5000 yaptım ben gene
Len telefonu üstümde mi.taşıyam 24 saatAcuk artık sende para almıyorlar kuzu iki adım daha fazla at iki çocuk anasisin sen 5 neymiş 20 bin yapman lazım günde çocukların peşinde
Taşı ben bileklik almadan önce telefonla geziyordum 7 24Len telefonu üstümde mi.taşıyam 24 saat
Ayyy benim yüküm bana yeter de getT
Taşı ben bileklik almadan önce telefonla geziyordum 7 24
Hayran hayran sizi okuyom valla. Ya siz nasıl yürüyonuz çolukla çocuklaN
Nasılsım
Ya ben normalde hiç sevmezdim. Eşim yalvardı senelerce alalım diye. 3 sene önce sahiplendik evladımızı. İyi ki de sahiplenmisizKedi diye çıldıran biri daha
Bende kedi görünce kafayı yiyorum
Hatta eskiden sevgilimle çok ciddi kavga ediyorum diyelim telefonda,azarliyorum cocugu bayağı yirtinarak , o an bı dakka filan oluyorum kedi görünceay kediiii ayyyy kediii diye bir etim yağım eriyor
Evin içinde bi aşağı bi yukarı bi ora bi buraHayran hayran sizi okuyom valla. Ya siz nasıl yürüyonuz çolukla çocukla
Nasıl nasılll
Yemek yaparken ev süpürürken yer silerken totoları sallıyızHayran hayran sizi okuyom valla. Ya siz nasıl yürüyonuz çolukla çocukla
Nasıl nasılll
HoşgeeelllddddiiiinnnnnnnnSelamm kızlar
Uşağı uyuttum. Kös kös oturmaktayken bu topiğin cazibesine kapıldım.
Ağlama bana 5 bin diye o zamanAyyy benim yüküm bana yeter de get
Kızı koltukların altından çekmekte dahil mi başganım.Evin içinde bi aşağı bi yukarı bi ora bi bura
Her türlüKızı koltukların altından çekmekte dahil mi başganım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?