Evveet onu yapıyodum zaten. 87 den 84 e düşmüştüm. Şimdi hamilelikten kalma oruçlarım var. Onlara başladım. Malum kış geldi. Bizim burda 16.45 gibi ezan okunuyor. Allah affetsin saat beni cezbetti.
Gece kalkıp yemiyorsan aynı saatleri yakalıyorsun zaten sorun olacağını sanmam bırakma sakin sonuclarina inanamiycaksin bu şekilde kilo vermek çok kolay

İnnşşşaaallahh ilk mi.
Ilk canım ummadığım an oldu 3 sene sonunda eylul ayind aben tüpe gitcem diye hep diyet yaptım biraz vermiş oluyim dedim hergün 10bin adım atip eve gelirdim buay dedim yumurtalarım belki çalışır dedim ama bebek konusunda çalışalım oldu oldu olmadı eşimle dedik gideriz sonra ben reglinden 5 gun once oldum ama hamile olduğumu düşünemedim bildiğin regliydim 2 gün de kesilince biraz şüphelendim ama ummazdım yok bee diyodum sabah tan test edince soka girdim o şokuylada kanamam oldu baya baya test etmeseydim ben anlamıcaktım bile regliyim deyip dolaşıcaktım evin içinde belkide düşücektii ama tehlikem vardı düşme olasılığı çok yüksektii doktorum demişti iğne verdidee tutundun mucize gibi birsey oldu kuzumm allah kimseye yaşatmasın bu durumu çok kötü birşeydii

Gurbetteyim cnm o da olmasa buralarda sıyırırım vala çıkarsın diş flan yerim onu yoldaşım benim.
Ooyyy canımm benimm öyle tabiii bende kafam dağılıyor zaten büyükşehirde tekim eşimde bende kimsemiz yok cevremiz ailemiz uzakta çok sık gidemiyoruzz boyle yanii bende burdan başka biyere girdiğim yok kafam dagilıyorr evi dil süpürr 2 saate biter ee sonra hiç geçmiyo zaman

Temizliğiyle ugrasabilsem eve alırdım bende birtane
Valla kedin kopegin varsa tüylerine alışıyorsun bir süre sonra. Annemle cok kavga ediyoruz bu ara o yuzden. Bebeğin kıyafetlerini makinede sizin esyalarinizla yıkama, kedinin tüyü yapismasin ya diyorum doğunca beraber buyuyecekler zaten. Çocuğu hasta edeceksiniz. Ki aşıları tam olduğu sürece hiçbir şey olmuyor.
Eskilere laf anlatilmadigi için... Bir de Bebek doğunca verin muhabbeti olmuştu. İyi dedim sen de oğlunu at sokağa

Mucizen sana sıkı sıkı sarılmış. İnşallah bundan sonraki süreçler rüya gibi geçer ve sağ salim kucağına alırsın.

Bende bir düşük yaşadım kızımdan önce. Herşey Allahtan amaaaan bu havayı dağıtalımmm

Kız olursa tokalarımızı sana yollarız ablasıııı

Ahhhh kuzum yaşayacağımız varsa birşekilde birşeyi yaşıyoruzz

Ooyyyyyy vallahaa daha doktor pazartesi demezse belli degil dersede anlaıcamkii bu kesin kızzz derler ya erkek olursa erken öğreniliyor kız olursa geç diye

Allah bağışlasın erkek olacak gbi Oyle hssediyoz da

16. Haftada öğrenmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…