İnnşşşaaallahh ilk mi.Aminn canım beniimm kız hissediyorum buara pazartesi randevum var inşaallahh öğrenebilirim artıkk
Gece kalkıp yemiyorsan aynı saatleri yakalıyorsun zaten sorun olacağını sanmam bırakma sakin sonuclarina inanamiycaksin bu şekilde kilo vermek çok kolayEvveet onu yapıyodum zaten. 87 den 84 e düşmüştüm. Şimdi hamilelikten kalma oruçlarım var. Onlara başladım. Malum kış geldi. Bizim burda 16.45 gibi ezan okunuyor. Allah affetsin saat beni cezbetti.
Gurbetteyim cnm o da olmasa buralarda sıyırırım valaYaaa dişte olsa genede yoruyor insanı çocuğu buyütmek kolay değilkiii
Bonusun topiğine girdim. Birinin bni ittirmesi lazım. Kıskanıp Bende bende diye gaza geleyimGece kalkıp yemiyorsan aynı saatleri yakalıyorsun zaten sorun olacağını sanmam bırakma sakin sonuclarina inanamiycaksin bu şekilde kilo vermek çok kolay
Ilk canım ummadığım an oldu 3 sene sonunda eylul ayind aben tüpe gitcem diye hep diyet yaptım biraz vermiş oluyim dedim hergün 10bin adım atip eve gelirdim buay dedim yumurtalarım belki çalışır dedim ama bebek konusunda çalışalım oldu oldu olmadı eşimle dedik gideriz sonra ben reglinden 5 gun once oldum ama hamile olduğumu düşünemedim bildiğin regliydim 2 gün de kesilince biraz şüphelendim ama ummazdım yok bee diyodum sabah tan test edince soka girdim o şokuylada kanamam oldu baya baya test etmeseydim ben anlamıcaktım bile regliyim deyip dolaşıcaktım evin içinde belkide düşücektii ama tehlikem vardı düşme olasılığı çok yüksektii doktorum demişti iğne verdidee tutundun mucize gibi birsey oldu kuzumm allah kimseye yaşatmasın bu durumu çok kötü birşeydiiİnnşşşaaallahh ilk mi.
Mastarfit teyim bende yarisinca daha güzel oluyor hirslaniyorsunBonusun topiğine girdim. Birinin bni ittirmesi lazım. Kıskanıp Bende bende diye gaza geleyim
Bebeğin kaç yaşında benim kızın dişleri kendi kendine çıktı hiç anlamadıkBonusun topiğine girdim. Birinin bni ittirmesi lazım. Kıskanıp Bende bende diye gaza geleyim
Temizliğiyle ugrasabilsem eve alırdım bende birtaneYa ben normalde hiç sevmezdim. Eşim yalvardı senelerce alalım diye. 3 sene önce sahiplendik evladımızı. İyi ki de sahiplenmisiz
Ooyyy canımm benimm öyle tabiii bende kafam dağılıyor zaten büyükşehirde tekim eşimde bende kimsemiz yok cevremiz ailemiz uzakta çok sık gidemiyoruzz boyle yanii bende burdan başka biyere girdiğim yok kafam dagilıyorr evi dil süpürr 2 saate biter ee sonra hiç geçmiyo zamanGurbetteyim cnm o da olmasa buralarda sıyırırım valaçıkarsın diş flan yerim onu yoldaşım benim.
Valla kedin kopegin varsa tüylerine alışıyorsun bir süre sonra. Annemle cok kavga ediyoruz bu ara o yuzden. Bebeğin kıyafetlerini makinede sizin esyalarinizla yıkama, kedinin tüyü yapismasinTemizliğiyle ugrasabilsem eve alırdım bende birtane
Mucizen sana sıkı sıkı sarılmış.Ilk canım ummadığım an oldu 3 sene sonunda eylul ayind aben tüpe gitcem diye hep diyet yaptım biraz vermiş oluyim dedim hergün 10bin adım atip eve gelirdim buay dedim yumurtalarım belki çalışır dedim ama bebek konusunda çalışalım oldu oldu olmadı eşimle dedik gideriz sonra ben reglinden 5 gun once oldum ama hamile olduğumu düşünemedim bildiğin regliydim 2 gün de kesilince biraz şüphelendim ama ummazdım yok bee diyodum sabah tan test edince soka girdim o şokuylada kanamam oldu baya baya test etmeseydim ben anlamıcaktım bile regliyim deyip dolaşıcaktım evin içinde belkide düşücektii ama tehlikem vardı düşme olasılığı çok yüksektii doktorum demişti iğne verdidee tutundun mucize gibi birsey oldu kuzumm allah kimseye yaşatmasın bu durumu çok kötü birşeydii
Orası bana çetrefilli geldi. Bebişle yetişemem gariMastarfit teyim bende yarisinca daha güzel oluyor hirslaniyorsunkızları gaza getirip yürütüyorum
7 buçuk aylıkBebeğin kaç yaşında benim kızın dişleri kendi kendine çıktı hiç anlamadıkzor diyorlar Allah kolaylık versin
Ahhhh kuzum yaşayacağımız varsa birşekilde birşeyi yaşıyoruzzMucizen sana sıkı sıkı sarılmış.İnşallah bundan sonraki süreçler rüya gibi geçer ve sağ salim kucağına alırsın.
Bende bir düşük yaşadım kızımdan önce. Herşey Allahtanamaaaan bu havayı dağıtalımmm
Kız olursa tokalarımızı sana yollarız ablasıııı
Mobilyalarda elden gidiyahh ben diyim.Temizliğiyle ugrasabilsem eve alırdım bende birtane
Allah bağışlasın erkek olacak gbiMucizen sana sıkı sıkı sarılmış.İnşallah bundan sonraki süreçler rüya gibi geçer ve sağ salim kucağına alırsın.
Bende bir düşük yaşadım kızımdan önce. Herşey Allahtanamaaaan bu havayı dağıtalımmm
Kız olursa tokalarımızı sana yollarız ablasıııı
Tabi tabi benim mobilyalarım kıymetlidirMobilyalarda elden gidiyahh ben diyim.Dolarda olmuş bilmem kaç. Yenisi de alınmaz
16. Haftada öğrenmiştik.Ahhhh kuzum yaşayacağımız varsa birşekilde birşeyi yaşıyoruzz
Ooyyyyyy vallahaa daha doktor pazartesi demezse belli degil dersede anlaıcamkii bu kesin kızzz derler ya erkek olursa erken öğreniliyor kız olursa geç diye
Hahaha sen erkek çoğu kız diyor kızzzAllah bağışlasın erkek olacak gbiOyle hssediyoz da
Küçükmus daha maşallah biz 2.5 yaşına girdik Allah kolaylık versin canım oyle böyle büyüyorlar anlamıyor insan geçmişe bakınca7 buçuk aylıkbiz baya baya hissettik. Neredeyse dişim geliyor diye dile gelecekti çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?