Canım sen daha yürüme. Buharlaşırsın artık gariiAğlama bana 5 bin diye o zamanemek olmadan yemek olmiiiiiiii
1.58 boyla zor canım daha 6 kilo vermem lazım Allah sanada nasip etsin inşaallahCanım sen daha yürüme. Buharlaşırsın artık gariiAllahım bu kilodan bende istiyom çook aminnnn
Ben beklemeye alındım canım. Duam askıya alındı pis boğaz olduğum için.1.58 boyla zor canım daha 6 kilo vermem lazım Allah sanada nasip etsin inşaallah
Nickmi değiştirdin aynı mı namaz topigi açmıştım ramazanda canım çok kişiyle konuştuk o zamanlar nasıl kilabiliyormusun namazBen beklemeye alındım canım. Duam askıya alındı pis boğaz olduğum için.
Seni hatırlıyorum yaa ilk kk ya üye olduğum zamanlar namazla ilgili bi konu konuşmuştuk aklımda kalmışş
Bu arada yemeyle ilgili tavsiyeler verebilirim bende pis bogazdim eskidenNickmi değiştirdin aynı mı namaz topigi açmıştım ramazanda canım çok kişiyle konuştuk o zamanlar nasıl kilabiliyormusun namaz
Nasılsın kelebükkkHoşbulduuummmm
Kendimin nasıl başladığımdan bahsetmiştim aktif değildim topic te. Çok şükür inşallah kabul oluyodurNickmi değiştirdin aynı mı namaz topigi açmıştım ramazanda canım çok kişiyle konuştuk o zamanlar nasıl kilabiliyormusun namaz
Bu aralar oruçtayım. O da dizginlemezse bilemiyorum yaniBu arada yemeyle ilgili tavsiyeler verebilirim bende pis bogazdim eskiden
Ay ne güzel ondan hatırlayamadım bende şükür Topigi açtığım günden beri kiliyorum Allah kabul etsin inşaallah ibadetlerimiziKendimin nasıl başladığımdan bahsetmiştim aktif değildim topic te. Çok şükür inşallah kabul oluyodur
Ayy çok iyiyimm çok şükürr bnm bitane kız çocuğum var. Onun dişleriyle uğraşıyorum. Sen nasılsın.Nasılsın kelebükkk
Ben oruçluyken daha çok yiyordum aç kalırım dayanamam diyeBu aralar oruçtayım. O da dizginlemezse bilemiyorum yanitavsiyelere açığım tabi ki
AmiiinnnnnnAy ne güzel ondan hatırlayamadım bende şükür Topigi açtığım günden beri kiliyorum Allah kabul etsin inşaallah ibadetlerimizi
Sahur yapmıyorum sadece su. Akşamda kızla uğraşmaktan vakit kalmıyor.Ben oruçluyken daha çok yiyordum aç kalırım dayanamam diye
Hayırlı olsun canım. Sağ salim kucağına al inşallahh ne hissediyırsun kız mı erkek mi öğrenmeye az kalmış.Nasılsın kelebükkk
Aralık oruç diye birşey duydun mu ben o şekilde 67 den 56 ya dustum halada yapıyorum araştır istersen ne yediğinden çok ne zaman yesigin önemli bu diyette diyette değil aslında yaşam biçimiSahur yapmıyorum sadece su. Akşamda kızla uğraşmaktan vakit kalmıyor.
Maşaallahhh canımm allah sahibine bağışlasın inşaallahhhAyy çok iyiyimm çok şükürr bnm bitane kız çocuğum var. Onun dişleriyle uğraşıyorum. Sen nasılsın.
Evveet onu yapıyodum zaten. 87 den 84 e düşmüştüm. Şimdi hamilelikten kalma oruçlarım var. Onlara başladım. Malum kış geldi. Bizim burda 16.45 gibi ezan okunuyor. Allah affetsin saat beni cezbetti.Aralık oruç diye birşey duydun mu ben o şekilde 67 den 56 ya dustum halada yapıyorum araştır istersen ne yediğinden çok ne zaman yesigin önemli bu diyette diyette değil aslında yaşam biçimi
Aminn canım beniimm kız hissediyorum buara pazartesi randevum var inşaallahh öğrenebilirim artıkkHayırlı olsun canım. Sağ salim kucağına al inşallahh ne hissediyırsun kız mı erkek mi öğrenmeye az kalmış.
Yaptık canım bitane çıktı diğeri de kabarmış. Çok huysuz değil şükür ben abartıyorum.Maşaallahhh canımm allah sahibine bağışlasın inşaallahhhdişlerine zeytinyağı falan suruyolardı biyerde okudum yaptınmı hiç
Iyiyim bende şükürr
Yaaa dişte olsa genede yoruyor insanı çocuğu buyütmek kolay değilkiiiYaptık canım bitane çıktı diğeri de kabarmış. Çok huysuz değil şükür ben abartıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?