1.58 boyla zor canım daha 6 kilo vermem lazım Allah sanada nasip etsin inşaallah
Ben beklemeye alındım canım. Duam askıya alındı pis boğaz olduğum için.

Seni hatırlıyorum yaa ilk kk ya üye olduğum zamanlar namazla ilgili bi konu konuşmuştuk aklımda kalmışş

Ben beklemeye alındım canım. Duam askıya alındı pis boğaz olduğum için.

Seni hatırlıyorum yaa ilk kk ya üye olduğum zamanlar namazla ilgili bi konu konuşmuştuk aklımda kalmışş
Nickmi değiştirdin aynı mı namaz topigi açmıştım ramazanda canım çok kişiyle konuştuk o zamanlar nasıl kilabiliyormusun namaz

Nickmi değiştirdin aynı mı namaz topigi açmıştım ramazanda canım çok kişiyle konuştuk o zamanlar nasıl kilabiliyormusun namaz
Kendimin nasıl başladığımdan bahsetmiştim aktif değildim topic te. Çok şükür inşallah kabul oluyodur

Ayy çok iyiyimm çok şükürr bnm bitane kız çocuğum var. Onun dişleriyle uğraşıyorum. Sen nasılsın.
Maşaallahhh canımm allah sahibine bağışlasın inşaallahhh dişlerine zeytinyağı falan suruyolardı biyerde okudum yaptınmı hiç
Iyiyim bende şükürr

Aralık oruç diye birşey duydun mu ben o şekilde 67 den 56 ya dustum halada yapıyorum araştır istersen ne yediğinden çok ne zaman yesigin önemli bu diyette diyette değil aslında yaşam biçimi
Evveet onu yapıyodum zaten. 87 den 84 e düşmüştüm. Şimdi hamilelikten kalma oruçlarım var. Onlara başladım. Malum kış geldi. Bizim burda 16.45 gibi ezan okunuyor. Allah affetsin saat beni cezbetti.

Maşaallahhh canımm allah sahibine bağışlasın inşaallahhh dişlerine zeytinyağı falan suruyolardı biyerde okudum yaptınmı hiç
Iyiyim bende şükürr
Yaptık canım bitane çıktı diğeri de kabarmış. Çok huysuz değil şükür ben abartıyorum.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…