Günayduunn güzellikkGunaydinlaaaar
La nere gittin bi kahvaltı yapana kadarÜyeliğimi iptal ettiriyorum beni merak etmeyin girmeyeceğim bir süre kendinize iyi bakın
Kız canım.Sende inşallahkız mı erkek mi canavarın
Ben hemşireyim. Panik değil de arsız derdi bana hepHahahahaha sen genede cesarettt ben öyle etmeye korkarım bikere pazar günü lekelenmem oldu baya doktor geldi bakmayaa hemen gördüğün gibi geldinmi dediibaktı bukiz panikk
Ben süpürgemi çektim bileGünaydıınn çiçeklerrr
Bi ben kalmışım galiba yatak sevdalısı. Açılan tek gözümle çay koydum. Gelin içek.
Hahahaha oo hemşiresin bide çok güzel mesleğin varBen hemşireyim. Panik değil de arsız derdi bana hep
Eşim henüz uyanmadı o uyanana kadar kamuflajlarını ütülüyorum bende ama çok açıktımm bendeeGünaydıınn çiçeklerrr
Bi ben kalmışım galiba yatak sevdalısı. Açılan tek gözümle çay koydum. Gelin içek.
Hızlısın dutum kolay gelsinBen süpürgemi çektim bilesize afiyet ola baaaa goley gele
Sen ufaktan atıştırmaya başlaEşim henüz uyanmadı o uyanana kadar kamuflajlarını ütülüyorum bende ama çok açıktımm bendee
Ooooo bende hala yataktayımmm neolcekkkGünaydıınn çiçeklerrr
Öyle yapıcam bir şeyler tırtıklayım bariSen ufaktan atıştırmaya başlaya da yatakta sürekli sağa sola dön adamı uyandır
Hayatta kalmak için kalkmamız gerekkk hadi bi gayret ağzımıza iki lokma bişey girsin.Ooooo bende hala yataktayımmm neolcekkk
Daha kocim ekmek almaya gitcek falann hiç şuraciktan kalkmaya şeyim yok gece boyu afedersin işemeğeee kalktımm hep uykumdan ettiiiHayatta kalmak için kalkmamız gerekkk hadi bi gayret ağzımıza iki lokma bişey girsin.
Öyle yapıcam bir şeyler tırtıklayım bari
Kociye kıyamayanlarda bugünÖyle yapıcam bir şeyler tırtıklayım bari
Bunlar hep fragmann cotton cuğumm.Daha kocim ekmek almaya gitcek falann hiç şuraciktan kalkmaya şeyim yok gece boyu afedersin işemeğeee kalktımm hep uykumdan ettiii
Off off bişey olmaz ye bence tadı süper hahahEki Görüntüle 2968432
Bizim evde son durum bu. Kocam olacak kişi fırını yağmalamış gelmiş. Patetesli böğrekle ne kadar daha bakışabilirm.
Şuan bebeğimm karnımd ao uyutuyo beni arada ama dünyaya geldiğinde o beni uyutmacahhh ooyyy canı sağolsunn doğdumu zaten uykuyu unutuyoruzz şipşakkBunlar hep fragmann cotton cuğumm.Uyku neydi kimdi yeniyor mu unuttuk çoktaaann
Evet yaa her gece yatmadan söyler ben geç uyanacak olursam sen atıştır diye de ben onu beklerim çoğu zaman hafta içleri zaten tek başıma kahvaltı yapıyorum hafta sonu bari yanımda biri olsun isterimKociye kıyamayanlarda bugünbende kıyamamıştım sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?