Hahahahaha sen genede cesarettt ben öyle etmeye korkarım bikere pazar günü lekelenmem oldu baya doktor geldi bakmayaa hemen gördüğün gibi geldinmi dedii baktı bukiz panikk
Ben hemşireyim. Panik değil de arsız derdi bana hep

Reactions: Jou
Hayatta kalmak için kalkmamız gerekkk hadi bi gayret ağzımıza iki lokma bişey girsin.
Daha kocim ekmek almaya gitcek falann hiç şuraciktan kalkmaya şeyim yok gece boyu afedersin işemeğeee kalktımm hep uykumdan ettiii

Daha kocim ekmek almaya gitcek falann hiç şuraciktan kalkmaya şeyim yok gece boyu afedersin işemeğeee kalktımm hep uykumdan ettiii
Bunlar hep fragmann cotton cuğumm. Uyku neydi kimdi yeniyor mu unuttuk çoktaaann

Reactions: Jou
Bunlar hep fragmann cotton cuğumm. Uyku neydi kimdi yeniyor mu unuttuk çoktaaann
Şuan bebeğimm karnımd ao uyutuyo beni arada ama dünyaya geldiğinde o beni uyutmacahhh ooyyy canı sağolsunn doğdumu zaten uykuyu unutuyoruzz şipşakk

Kociye kıyamayanlarda bugün bende kıyamamıştım sabah
Evet yaa her gece yatmadan söyler ben geç uyanacak olursam sen atıştır diye de ben onu beklerim çoğu zaman hafta içleri zaten tek başıma kahvaltı yapıyorum hafta sonu bari yanımda biri olsun isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…