Offf patatesli börek geçen yapmıştım biraz yedim kustummmmEki Görüntüle 2968432
Bizim evde son durum bu. Kocam olacak kişi fırını yağmalamış gelmiş. Patetesli böğrekle ne kadar daha bakışabilirm.
Aynen öyle valla en sevdiğim pazar kahvaltısıdır hem dediğin gibi yanında biri olur. Tek başına insan öyle çok canı istemiyor. Yalnız tek kötü yanı masada oturdukça bir şeyler yiyorsun sürekliEvet yaa her gece yatmadan söyler ben geç uyanacak olursam sen atıştır diye de ben onu beklerim çoğu zaman hafta içleri zaten tek başıma kahvaltı yapıyorum hafta sonu bari yanımda biri olsun isterim
Pazartesi başlıycam sözzzzOff off bişey olmaz ye bence tadı süper hahahneyse bugün pazar (bir diyet bozan bahnesi )
Uykuyu veriyon bebeği alıyon canım. Sağlam pazarlıkŞuan bebeğimm karnımd ao uyutuyo beni arada ama dünyaya geldiğinde o beni uyutmacahhh ooyyy canı sağolsunn doğdumu zaten uykuyu unutuyoruzz şipşakk
Ahhh kesinlikleee bunu aşmamız gerek hahahaAynen öyle valla en sevdiğim pazar kahvaltısıdır hem dediğin gibi yanında biri olur. Tek başına insan öyle çok canı istemiyor. Yalnız tek kötü yanı masada oturdukça bir şeyler yiyorsun sürekli
Bulantıların sürüyor mu. Allah yardımcın olsun canım yaaOfff patatesli börek geçen yapmıştım biraz yedim kustummmm
Biz direkt yere yayılıyoruz pazarları. Bir film klasiği eşliğinde ortalama 2 gibi kalkar sofraAynen öyle valla en sevdiğim pazar kahvaltısıdır hem dediğin gibi yanında biri olur. Tek başına insan öyle çok canı istemiyor. Yalnız tek kötü yanı masada oturdukça bir şeyler yiyorsun sürekli
Biara negüzel kesildi dedim amaa gene soğanla savaşıyorum yemek yapamıyorum doğru düzgün ıspanak haşladım bulgurla ettim ayrna icin öyle yedim vitmain diye kocamada edemiyorum ekmek arası veriyorum patates kızartıp ekmek arası ediyorumBulantıların sürüyor mu. Allah yardımcın olsun canım yaa
Birinin bizi o sofradan kaldırması lazımAhhh kesinlikleee bunu aşmamız gerek hahaha
Canım bak maskeyi tak ağzına da naneli şeker at maskeyi tam kapat ama. O naneli şekerin kokusu sürekli burnuna geliyor maskeden dolayı.Biara negüzel kesildi dedim amaa gene soğanla savaşıyorum yemek yapamıyorum doğru düzgün ıspanak haşladım bulgurla ettim ayrna icin öyle yedim vitmain diye kocamada edemiyorum ekmek arası veriyorum patates kızartıp ekmek arası ediyorum
Evet pazartesiler zaten diyet başlama günü için varPazartesi başlıycam sözzzz
En iyisi ya tadı bi başka oluyor vallaBiz direkt yere yayılıyoruz pazarları. Bir film klasiği eşliğinde ortalama 2 gibi kalkar sofra
Belediyeyi arıyorum hemennBirinin bizi o sofradan kaldırması lazım
Maskeylede denedim kız yok banamısın demedii ama mecburen gene soğanla idare edicez birbirimiziiCanım bak maskeyi tak ağzına da naneli şeker at maskeyi tam kapat ama. O naneli şekerin kokusu sürekli burnuna geliyor maskeden dolayı.
Bir dene her yemeği yaparsın öyle. Mentos çok keskin.
Ama naneli şeker de at ağzına bak burası püf nokta. Oneoo reklamlarındaki gibiMaskeylede denedim kız yok banamısın demedii ama mecburen gene soğanla idare edicez birbirimizii
Hahahah tamamm şekerle çok şeyim yok kuzum şekerim sınırdaymış şekerli şeyler tüketmiyorumAma naneli şeker de at ağzına bak burası püf nokta. Oneoo reklamlarındaki gibi
Kv lazımdı cokNeler yapıyonuz işim bittikv çağırmış oraya gidecekmişiz
Çok mutlu bir haber dimi dutumNeler yapıyonuz işim bittikv çağırmış oraya gidecekmişiz
MükemmelÇok mutlu bir haber dimi dutum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?