Evet yaa her gece yatmadan söyler ben geç uyanacak olursam sen atıştır diye de ben onu beklerim çoğu zaman hafta içleri zaten tek başıma kahvaltı yapıyorum hafta sonu bari yanımda biri olsun isterim
Aynen öyle valla en sevdiğim pazar kahvaltısıdır hem dediğin gibi yanında biri olur. Tek başına insan öyle çok canı istemiyor. Yalnız tek kötü yanı masada oturdukça bir şeyler yiyorsun sürekli

Şuan bebeğimm karnımd ao uyutuyo beni arada ama dünyaya geldiğinde o beni uyutmacahhh ooyyy canı sağolsunn doğdumu zaten uykuyu unutuyoruzz şipşakk
Uykuyu veriyon bebeği alıyon canım. Sağlam pazarlık

Reactions: Jou
Aynen öyle valla en sevdiğim pazar kahvaltısıdır hem dediğin gibi yanında biri olur. Tek başına insan öyle çok canı istemiyor. Yalnız tek kötü yanı masada oturdukça bir şeyler yiyorsun sürekli
Biz direkt yere yayılıyoruz pazarları. Bir film klasiği eşliğinde ortalama 2 gibi kalkar sofra

Bulantıların sürüyor mu. Allah yardımcın olsun canım yaa
Biara negüzel kesildi dedim amaa gene soğanla savaşıyorum yemek yapamıyorum doğru düzgün ıspanak haşladım bulgurla ettim ayrna icin öyle yedim vitmain diye kocamada edemiyorum ekmek arası veriyorum patates kızartıp ekmek arası ediyorum

Canım bak maskeyi tak ağzına da naneli şeker at maskeyi tam kapat ama. O naneli şekerin kokusu sürekli burnuna geliyor maskeden dolayı.
Bir dene her yemeği yaparsın öyle. Mentos çok keskin.

Reactions: Jou
Canım bak maskeyi tak ağzına da naneli şeker at maskeyi tam kapat ama. O naneli şekerin kokusu sürekli burnuna geliyor maskeden dolayı.
Bir dene her yemeği yaparsın öyle. Mentos çok keskin.
Maskeylede denedim kız yok banamısın demedii ama mecburen gene soğanla idare edicez birbirimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…