Artıkın veririmUlen beni dışarda görsen selam vermezsin
Beni beni
Sabahların dadı ayrı olurSabah sabah içermisin
Hahah sabahın tadı sizinle güzel be dutumArtıkın veririm
seni takipteyim
Sabahların dadı ayrı olur
tabi canım sabahları ayrı bi güzel
Ah be beni canevimden vurdun çatlaaamHahah sabahın tadı sizinle güzel be dutum
Bu sabah çok duygusalızAh be beni canevimden vurdun çatlaaam
Yaf parem ne enerji dolu mesajların olurdu buradaGunaydin millet
Pazar pazar hiç çekilecek gibi degilim
Enerjimi kaldı dur kız şenlikli bir şey paylaşayım enerji gelsinYaf parem ne enerji dolu mesajların olurdu buradahahha buda ayrı bi enerji
Pazar sabahı şimdi herkes uykudadır uyandır parem canlansın topikEnerjimi kaldı dur kız şenlikli bir şey paylaşayım enerji gelsin
Kız etiket etmeyi unutmusum hahahaPazar sabahı şimdi herkes uykudadır uyandır parem canlansın topikgerçi biz hep herkes uyurken geliyoruz
Hadi canlanın KIZLARRR
Yaa özlemişim valla güne böyle enerji başlamanıKız etiket etmeyi unutmusum hahaha
Minnoş.nolduÜyeliğimi iptal ettiriyorum beni merak etmeyin girmeyeceğim bir süre kendinize iyi bakın
Birşey olmadı dutum eşim istemiyor dün gece baya takıldım onundasağlık problemi var dünden bu yana gözleri görmüyor gece uğraştım uyumadım kaynak yaptı korumasız acıyor diyor gözleri akıyor şarıl şarılMinnoş.noldu
Çok geçmiş olsun bitanemBirşey olmadı dutum eşim istemiyor dün gece baya takıldım onundasağlık problemi var dünden bu yana gözleri görmüyor gece uğraştım uyumadım kaynak yaptı korumasız acıyor diyor gözleri akıyor şarıl şarıl
Yaaaa hahahah ama kıyamamki size ben canım ablammHemen koştum profiline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?