Nasılsın bitanem bayadır konuşmuyoruz ozlediim
Nasıl olayım bebişim yine yeni yeniden çalışmalara devam. Ovulasyon dönemi full test yaptım ama koyulaşmadı. Sonra yumurta yok diye düşündüm bu ay, adete 5 gün kala doktora gittim 3 tane yumurta var 20mm dedi nasıl mutlu oldum, hem de kendi kendine cuma doktor böyle dedi, cuma gecesi karnım ağrıdı çok. Cumartesi öğlen ovulasyon yaptım yine silik çizgi çıktı. Bugün yaptım silik bile yoktu nerdeyse. Acaba cuma mı çatladı bilemiyorum. Ben de havuç yiyorum çatlasın diye

Heee o mana kızz ben oyle anlamadım aslında hiç birşey anlamadım
Amaa nasıl mutlu oldummm bakkk diyorum ya benimde doğru düzgün çatlamazdıı buyüyo ama çatlamıyorduu biz genede hep çalışıyorduk herzamanki yaptığımdandı çalışmak şans iştee yapalım pes etmeyelim dedim ama zamanı boyleymiş demekkii ama sevindimm ya bakk hepimizin mutlaka birşeyi oluyor ve bianda geliyor

Kız hissediyorum onceden erkektii ama 2 hafta once ultrason resmine bakınca bana kız gelmeye başladı sankii ee ruyamdada hep kiz gördüm 1 ay önce
Yumurtlama tarihinden üç veya 2gün önce iliskiye girdiyseniz kız olur yüksek ihtimal.

Ama yumurtlama tarihinde seks olduysa erkek olur .
Ay olarak bakınca da çin takviminde erkek görünüyor
Bakalım yarın hepimzie sürpriz olacak

Biz iki gunde bir ettik kuzu son bi ay böyle edelim dediikk artık oldu oldu olmadı tup demiştik biliyorsun
Bakalımm bazen çin takvimide çıkmayadabiliyor ramzi bey varmış onada bakıyolarmış o daha doğrusu diyormuş orda mesela kız diyor

Ramzi teoirisini mi diyorsun

Evet çin takvimi filan saçma gerçekten.
İki güne bir olduysa zor tabi hangi dönemde tuttuğunu kestirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…