Sen ne hissediyorsun ?Bende iyyimm bıcı bicı ettummm
Evettt saat geçtikçede heyecan artıyorrr resmen bana resmenn düşüp bayılmasam iyi
Evet kuzum bayadır burada iyi havalar güneşi görünce atıyoruz kendimizi dışarıVaayyyyyy ne iyi ettunuz yavvv havalar güzel demekkuuuu
Bende bıcı bıcı ettumm kuzuş
Kız hissediyorum onceden erkektii ama 2 hafta once ultrason resmine bakınca bana kız gelmeye başladı sankiiSen ne hissediyorsun ?
Hahahahah misss gibiiiiEvet kuzum bayadır burada iyi havalar güneşi görünce atıyoruz kendimizi dışarı
Ayyy sağlıcakla gelsin kuzum umarım hissettiğin çıkarKız hissediyorum onceden erkektii ama 2 hafta once ultrason resmine bakınca bana kız gelmeye başladı sankiiee ruyamdada hep kiz gördüm 1 ay önce
Ya çok güzeller her ne kadar bakmalik olsalar da....senin gibi bir gelinim olsa dünya zengini sayardim kendimi...
Sakin ol guzumm heyecan yokBende iyyimm bıcı bicı ettummm
Evettt saat geçtikçede heyecan artıyorrr resmen bana resmenn düşüp bayılmasam iyi
Sorma cok iyi giderdi
Teşekkür ederim canimmAyyy kuzumm harika görünüyorlar ellerine sağlık harikasın nasılsın ?
Yaaa abla ne kadar zarifsin teşekkür ederimYa çok güzeller her ne kadar bakmalik olsalar da....senin gibi bir gelinim olsa dünya zengini sayardim kendimi...
Muhabbetimiz bol olsun madamim hüplet gitsin ohhh
Allah isteyen hayırlı bi zamanda nasip etsin güzel kuzummAyyy sağlıcakla gelsin kuzum umarım hissettiğin çıkar
Çok şükür kuzum iyiyimTeşekkür ederim canimmŞükür Allaha sen nasilsin
Niyee kaçıyyiiinnnn gell sevişeluummmm heleeee bıyakmammm
Aminn inşallah guzummAllah isteyen hayırlı bi zamanda nasip etsin güzel kuzumm
Allah iyilik versin canımÇok şükür kuzum iyiyim
Yaptırcamm aşkoo 2 hafta sonra yaparız demişti dr gidicem yarın yaptırcam allahın izniyle birşey çıkmazsaSakin ol guzumm heyecan yokYarin ikili tarama testi yaptircaksin dimi
Napiin guzelluukkkSorma cok iyi giderdi
Ayy hadi hayirlisi bebemm bende sali günü sonuç almaya gidicemYaptırcamm aşkoo 2 hafta sonra yaparız demişti dr gidicem yarın yaptırcam allahın izniyle birşey çıkmazsa
Aminn inşallah guzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?