Ne yarışı gıııHahah yarış izliyordum kuzum ya
Formula 1. Ben hastasıyımdır daNe yarışı gııı
Hahaha iyimiş iyi saatler olsun beybiiiFormula 1. Ben hastasıyımdır da
Hahahaha bitti sampiyona marta kadar yokHahaha iyimiş iyi saatler olsun beybiii
Ooo hadii ii seyirler kuzu..Hahahaha bitti sampiyona marta kadar yok
Yargı başlayacak birazdan
Messi de gitti niye izliyorBenim kocamda bizi ne ilgilendiriyorsa Barcelona maçı izliyor şuan.
Benimkidee öyle alakasız maçlara baktı gündüzleri hattaaBenim kocamda bizi ne ilgilendiriyorsa Barcelona maçı izliyor şuan.
Benimkinin hiç maçlarla alakası yokBenimkidee öyle alakasız maçlara baktı gündüzleri hattaa
Messi de gitti niye izliyor
Kitap okuyor olmasaydım sen bu maçı niye izliyon diye trip atabilirdimBenimkidee öyle alakasız maçlara baktı gündüzleri hattaa
Futbol, basketbol, F1 severim benMaşallah sende takip ediyosun demek futbolu
Ben hiç bilmem kim nere gitmiş
Aboovvv şaşurttun beniiiBenimkinin hiç maçlarla alakası yokbiz de ben severim maç
Salonda beraberiizz pampaaaMaşallah sende takip ediyosun demek futbolu
Ben hiç bilmem kim nere gitmiş
Tek farkın Sende pipi oluşup büyüyeceğine meme oluşup büyümüşFutbol, basketbol, F1 severim ben
Annem hep ters doğmuşun sen erkek olman lazimdi der
Aaaaamiiiiiiinnnnn duy yarebbiiiiiiYeni yılda hepimize başka şehirde yaşyan kv ler diliyorum. Az gidilsin öz gidilsin tadında kararında.
Ayy hadi hayırlı haberlerini duyalım inşallahh.Nasıl olayım bebişim yine yeni yeniden çalışmalara devam. Ovulasyon dönemi full test yaptım ama koyulaşmadı. Sonra yumurta yok diye düşündüm bu ay, adete 5 gün kala doktora gittim 3 tane yumurta var 20mm dedi nasıl mutlu oldum, hem de kendi kendinecuma doktor böyle dedi, cuma gecesi karnım ağrıdı çok. Cumartesi öğlen ovulasyon yaptım yine silik çizgi çıktı. Bugün yaptım silik bile yoktu nerdeyse. Acaba cuma mı çatladı bilemiyorum. Ben de havuç yiyorum çatlasın diye
CanimmOoo canım morum ellerine sağlık, nefiselinden icsek keşke iyimisiniz morum
Oohh olsakta beraber içsek dimi dutummmooofff ama çok güzeller yaa
Şükür kuzum bende iyiyimCanimmÇok isterdim sizlerle içebilmeyi Şükür Allaha sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?