Ne bileyim ay izlemeden falan çıkarmış beni anlayamadım o kadar derdini dinledik destek olmaya çalıştık ama anlayamadım yazmıyor konusuna cevap yazdığımız da falan görmüyor musunNiye kız
O neydi gizSeni o kadar iyi anlıyorum kii
Belki konuşmak istememiştir kuzuNe bileyim ay izlemeden falan çıkarmış beni anlayamadım o kadar derdini dinledik destek olmaya çalıştık ama anlayamadım yazmıyor konusuna cevap yazdığımız da falan görmüyor musun
Olabilir kuzum hayırlısıBelki konuşmak istememiştir kuzu
Sülemem kiO neydi gizneyi anliyosun noliiiii
Evett nickom genelde burada hep aktiftiikk hep beraber bi zaman durdu ama gene devam ediyorAaaa
Sizin topikte aktif değiliz bu ara
Burası hep aktif oluyor aylardır mekanımız, gel heppp
Iyiyimm şükür canımmHoşbuldum tatlı hamiş iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
Kızımız mı geliyo oğlumuz mu ona göre patik örelimEvett nickom genelde burada hep aktiftiikk hep beraber bi zaman durdu ama gene devam ediyor
Iyiyimm şükür canımm
Yarın belli olacek allahın izniyleKızımız mı geliyo oğlumuz mu ona göre patik örelim
Yesin onun dötünü teyzeleriYarın belli olacek allahın izniyle
Valla ben dinlemedim, bana bı sıkıntım var anlatabilir miyim dedi, bende ben yardımcı olamam dedimNe bileyim ay izlemeden falan çıkarmış beni anlayamadım o kadar derdini dinledik destek olmaya çalıştık ama anlayamadım yazmıyor konusuna cevap yazdığımız da falan görmüyor musun
Gaddar kedili kedi seven insan sevmeyen kedili misin senValla ben dinlemedim, bana bı sıkıntım var anlatabilir miyim dedi, bende ben yardımcı olamam dedim
YaaaaaaYesin onun dötünü teyzeleri
Neolmuş hele ben fransızzzNe bileyim ay izlemeden falan çıkarmış beni anlayamadım o kadar derdini dinledik destek olmaya çalıştık ama anlayamadım yazmıyor konusuna cevap yazdığımız da falan görmüyor musun
Benden olmaz kız ben sürmüyorumYaaaaaayesunn tabiii ruj olur heryerii
Hahahahaha heç farketmezzzzzzzzzzBenden olmaz kız ben sürmüyorum
Dert sevmeyenimGaddar kedili kedi seven insan sevmeyen kedili misin sen
Neden beni çok seviyor diyordun neden dinlemedin kedilim başım boşuna ağrımasın diye miValla ben dinlemedim, bana bı sıkıntım var anlatabilir miyim dedi, bende ben yardımcı olamam dedim
Ben hazırlıklıyımm bakk her çeşit sürer sürer öpücüklere boğarım güccük sıpayıııYaaaaaayesunn tabiii ruj olur heryerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?