- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
Ben demedim ya sen dedin seni seviyor bir skntisi var dinle, bu arada etiketledi bı dön kıza diyeNeden beni çok seviyor diyordun neden dinlemedin kedilim başım boşuna ağrımasın diye mi
Yok yok onu demiyorum tabii ben sana özelden dedim bide sen yaz seni seviyor diye, sayfada seni etiketleyip durduğunda beni seviyor ondan böyle etiketliyor gibi bir şey demiştin ondan bahsettim ben yoksa ben yazdım tabi sana benden ayrı kendi de yazdı demekki sana anlatabilir miyim diyeBen demedim ya sen dedin seni seviyor bir skntisi var dinle, bu arada etiketledi bı dön kıza diye
Evet sağolsun yazdı .Yok yok onu demiyorum tabii ben sana özelden dedim bide sen yaz seni seviyor diye, sayfada seni etiketleyip durduğunda beni seviyor ondan böyle etiketliyor gibi bir şey demiştin ondan bahsettim ben yoksa ben yazdım tabi sana benden ayrı kendi de yazdı demekki sana anlatabilir miyim diye
Neyse amaan herkes derdinin dermanını tez zamanda bulsun inşallah ne diyelimEvet sağolsun yazdı .
Aminn kuzucum Allah yardımcısı olsun kizcagizin.Neyse amaan herkes derdinin dermanını tez zamanda bulsun inşallah ne diyelim
Aynen kuzumAminn kuzucum Allah yardımcısı olsun kizcagizin.
Kocası geldi ya moral ve güç olur ona da, ne derdi varsa artık
He tamm dert sevilmez zatenDert sevmeyenimhele özelden birebir yazismaya hiç gelemiyorum .
Çok kişi olunca sohbet sarıyor beni . 3-5-10 kişi olursak sklmyorum.
Oooo hemen senin dirr atarımm kucağınaa tamamm ben gezmeye gidiyorum teyzoşu dicemmmBen hazırlıklıyımm bakk her çeşit sürer sürer öpücüklere boğarım güccük sıpayııı
Ayyy bakarız kızzz teyzoşu kurban olsunnOooo hemen senin dirr atarımm kucağınaa tamamm ben gezmeye gidiyorum teyzoşu dicemmmbebükk sağaaa emanettt
Yaaaane güzellmiş bu ama yaaaAyyy bakarız kızzz teyzoşu kurban olsunnarkadaşım var burada bakamazlar durmaz alır gelirler bize eşimle oynaşa ede biraz buhranı geçer anası gile göndeririz geri pek severiz karılı kocalı bebikleri
Çokk isterdim kuzummYaaaane güzellmiş bu ama yaaayakinımda olsan ben de sana bırakmıştımmm
Tabiii öyle canımm benimmmmÇokk isterdim kuzummGönüller bir olsun çiçeğimm
Allah iyilik güzellik sağlık huzur versin ve daim etsin canimmmŞükür kuzum bende iyiyimbugunumuze şükür
Hep beraber içiyomuş gibi yaparuk bizdeOof hem nasıl
Ben KV demden memnunum canım yanımda olsun mümkünseYeni yılda hepimize başka şehirde yaşyan kv ler diliyorum. Az gidilsin öz gidilsin tadında kararında.
Canım benim ınş cümlemizi morumAllah iyilik güzellik sağlık huzur versin ve daim etsin canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?