Ben demedim ya sen dedin seni seviyor bir skntisi var dinle, bu arada etiketledi bı dön kıza diye
Yok yok onu demiyorum tabii ben sana özelden dedim bide sen yaz seni seviyor diye, sayfada seni etiketleyip durduğunda beni seviyor ondan böyle etiketliyor gibi bir şey demiştin ondan bahsettim ben yoksa ben yazdım tabi sana benden ayrı kendi de yazdı demekki sana anlatabilir miyim diye

Evet sağolsun yazdı .

Oooo hemen senin dirr atarımm kucağınaa tamamm ben gezmeye gidiyorum teyzoşu dicemmm bebükk sağaaa emanettt
Ayyy bakarız kızzz teyzoşu kurban olsunn arkadaşım var burada bakamazlar durmaz alır gelirler bize eşimle oynaşa ede biraz buhranı geçer anası gile göndeririz geri pek severiz karılı kocalı bebikleri

Reactions: Jou
Ayyy bakarız kızzz teyzoşu kurban olsunn arkadaşım var burada bakamazlar durmaz alır gelirler bize eşimle oynaşa ede biraz buhranı geçer anası gile göndeririz geri pek severiz karılı kocalı bebikleri
Yaaaane güzellmiş bu ama yaaa yakinımda olsan ben de sana bırakmıştımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…