- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
Kızlar uyuyor galibaGünaydın kurabiyee
Günaydın kıslaarr
Ayy evet uyku pek sevmem erkenden kalkarım hepKızlar uyuyor galibasende erkencisin
Oy oyy güccük hamişim uyanmış
Günaydın kelebekkGünaydın kızlar
Günaydın kuzumGünaydıınnn kızçelerrrr
Bugün diyetimin ilk günüüü
umarım son günü olmazzz
Şimdi bacısı dün kayınannişime gittik biz. Giderken brnim herif 200 taaleeelik tatlı aldıBuyur karşimmm
İr
Günaydın duttGuuuunnaaydın
Normal karsilamalisin bence kuzu, benim eşimin aklına gelmez ama bende annesigile giderken tatlı veya pasta bir de kuruyemiş turunden biseyler alıyorum 350-400 bandinda tutuyorŞimdi bacısı dün kayınannişime gittik biz. Giderken brnim herif 200 taaleeelik tatlı aldıbunu normal mi karşılamalıyım yoksa almasın diye başka yollar mı aramalıyım
Aynı benAyy evet uyku pek sevmem erkenden kalkarım hep
Günaydın kelebekimGünaydın kızlar
Sana inanıyorumGünaydıınnn kızçelerrrr
Bugün diyetimin ilk günüüü
umarım son günü olmazzz
Ha biz 4 aydır gitmiyoruz da yaza doğru sık sık gidiyoruz her gidişimde alıyorumŞimdi bacısı dün kayınannişime gittik biz. Giderken brnim herif 200 taaleeelik tatlı aldıbunu normal mi karşılamalıyım yoksa almasın diye başka yollar mı aramalıyım
Dutum her gidişinde mi alıyor. Hani arada bir yapıyorsa normal sanki. Çünkü siz zaten çok sık görüşüyorsunuz her gidişinde ağır olurŞimdi bacısı dün kayınannişime gittik biz. Giderken brnim herif 200 taaleeelik tatlı aldıbunu normal mi karşılamalıyım yoksa almasın diye başka yollar mı aramalıyım
Evet kendimi dinç hissediyorum erken uyandığımda ama bi 10 a kadar uyuduğum zamanlarda kafam kazan gibi oluyor çok uyumak bana göre değilAynı benama güne erken başlamak iyi oluyor ya
Günaydın kelebekimnasılsın
Sana inanıyorumsen yaparsın
Kedilim bugün erkencisin sabahlamadın herhaldeHa biz 4 aydır gitmiyoruz da yaza doğru sık sık gidiyoruz her gidişimde alıyorum
Aslında sık değil ama biz zaten ay sonunu zor getiriyoz . Ben bütün ay boyunca ay sonunu borçsuz getirelim diye götümü yırtıp da onun da böyle yapması üzüyo beni. He elbette alacak tabiki ama bizde sıkışığızDutum her gidişinde mi alıyor. Hani arada bir yapıyorsa normal sanki. Çünkü siz zaten çok sık görüşüyorsunuz her gidişinde ağır olur
Haha kesinlikle katılıyorumEvet kendimi dinç hissediyorum erken uyandığımda ama bi 10 a kadar uyuduğum zamanlarda kafam kazan gibi oluyor çok uyumak bana göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?