Buyur karşimmm

İr
Şimdi bacısı dün kayınannişime gittik biz. Giderken brnim herif 200 taaleeelik tatlı aldı bunu normal mi karşılamalıyım yoksa almasın diye başka yollar mı aramalıyım

Şimdi bacısı dün kayınannişime gittik biz. Giderken brnim herif 200 taaleeelik tatlı aldı bunu normal mi karşılamalıyım yoksa almasın diye başka yollar mı aramalıyım
Normal karsilamalisin bence kuzu, benim eşimin aklına gelmez ama bende annesigile giderken tatlı veya pasta bir de kuruyemiş turunden biseyler alıyorum 350-400 bandinda tutuyor

Ha biz 4 aydır gitmiyoruz da yaza doğru sık sık gidiyoruz her gidişimde alıyorum

Dutum her gidişinde mi alıyor. Hani arada bir yapıyorsa normal sanki. Çünkü siz zaten çok sık görüşüyorsunuz her gidişinde ağır olur

Aynı ben ama güne erken başlamak iyi oluyor ya

Günaydın kelebekim nasılsın

Sana inanıyorum sen yaparsın
Evet kendimi dinç hissediyorum erken uyandığımda ama bi 10 a kadar uyuduğum zamanlarda kafam kazan gibi oluyor çok uyumak bana göre değil

Dutum her gidişinde mi alıyor. Hani arada bir yapıyorsa normal sanki. Çünkü siz zaten çok sık görüşüyorsunuz her gidişinde ağır olur
Aslında sık değil ama biz zaten ay sonunu zor getiriyoz . Ben bütün ay boyunca ay sonunu borçsuz getirelim diye götümü yırtıp da onun da böyle yapması üzüyo beni. He elbette alacak tabiki ama bizde sıkışığız

Evet kendimi dinç hissediyorum erken uyandığımda ama bi 10 a kadar uyuduğum zamanlarda kafam kazan gibi oluyor çok uyumak bana göre değil
Haha kesinlikle katılıyorum zaten uyanma saatim geçince sonrasına yetişemiyorum
Hem gündüz daha çok vaktimiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…