Yaaaaaaa süperrkızlar benim bitanecik minnoş embriyom dondurulmuş şükürler olsun
Evittt embriyomuza tebrik mesajları alınır hanıımlaarkızlar benim bitanecik minnoş embriyom dondurulmuş şükürler olsun
Yaaaaaaa süperr
evde olsam akşama kadar ağlayabilirimEvittt embriyomuza tebrik mesajları alınır hanıımlaar
Yaaa ağlamak yok güzel düşünüyoruz güzel şeyler oluyorevde olsam akşama kadar ağlayabilirim
canım minişimmmYaaa ağlamak yok güzel düşünüyoruz güzel şeyler oluyorEvrene olumlu mesajlar gönder her şey güzel olacak
Hepberaber ağlayalımmmmmevde olsam akşama kadar ağlayabilirim
ama sen ağlama kıyamam güzel gebeHepberaber ağlayalımmmmm
ben en büyüğünüzüm herhalde. 40 yaşındayım bensen kaç yaşındasın canım
orası samandıra olabilir. Sancaktepeye bağlı bir sürü yer var. Benim oturduğum yer dağ başı değilOooo sancaktepe geçen anneme ev arıyorduk çekmeköye ama sancaktepe anasının gözündeymiş dağbaşı biyerde çok uzakmiş gidip bakmıştı bi ev
ablacım saygılarben en büyüğünüzüm herhalde. 40 yaşındayım ben
bende bir yere gittim manzara dağa karşıydı kim bilir neresiorası samandıra olabilir. Sancaktepeye bağlı bir sürü yer var. Benim oturduğum yer dağ başı değil
ben ne olduğunu bilmiyorum ama güzel bir şey demek ki herkes mutlu olduğuna göre. canım hep mutlu ol inşallah güzel güzel haberlerin devamı gelsinkızlar benim bitanecik minnoş embriyom dondurulmuş şükürler olsun
hahahah beni görseniz abla demezsiniz. minyon minnoş bir şeyimablacım saygılar
Ben hep ağlıyorum yaaa hele dizi izlesem sümük oluyorummama sen ağlama kıyamam güzel gebegülelim inşallah hep beraber
Sancaktepe diyorduda kuzu ondan çekmeköy sancaktepe diye belkide samandıra doğru bilirim orayıdaorası samandıra olabilir. Sancaktepeye bağlı bir sürü yer var. Benim oturduğum yer dağ başı değil
Çekmeköy Sancaktepe'den ayrı da Sancaktepe'de de çok dağ başı yerler var. gerçi her semtin dağ başı olan yerleri var herhaldeSancaktepe diyorduda kuzu ondan çekmeköy sancaktepe diye belkide samandıra doğru bilirim orayıda
evet ablacım çok güzel bişey Allah razı olsunben ne olduğunu bilmiyorum ama güzel bir şey demek ki herkes mutlu olduğuna göre. canım hep mutlu ol inşallah güzel güzel haberlerin devamı gelsin
hormonlar coşuk o zamanBen hep ağlıyorum yaaa hele dizi izlesem sümük oluyorumm
Hahahaha bekarken kavacıkta oturuyordum cano evlendim çerkezköye yerleştimmÇekmeköy Sancaktepe'den ayrı da Sancaktepe'de de çok dağ başı yerler var. gerçi her semtin dağ başı olan yerleri var herhalde
sen nerde oturuyosun?
Fena fena hormonnevet ablacım çok güzel bişey Allah razı olsun
hormonlar coşuk o zamanc
kocana naz yap tamm mı bol bolFena fena hormonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?