Harikaa bide uzaklarda mesafe olunca daha iyi kıymet biliniyorrrÇok iyio yüzden kv dedikodusuna dahil olamam
Ne güzel en kısa zamanla senle kocişlenirsin inşallah hahahacano ben 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum bildiğin üzere bekarım
özel bir şirkette çalışıyorum
Evet kuzum öyle oluyor gerçekten eşim o yüzden memleket yazalım istemez kıymetimiz bilinmez yakında olduk mu derHarikaa bide uzaklarda mesafe olunca daha iyi kıymet biliniyorrr
Hadi ısırdımdilini ısır kız
Aboovvvvv sen hepten çıtuuurrrrrNe güzel en kısa zamanla senle kocişlenirsin inşallah hahahabende 22 yaşındayım geçici süreliğine Diyarbakırda yaşıyorum ama konyalıyım ev hanımıyım bebişim yok çalışmalardayız
ayyy sen benden küçüksünnnNe güzel en kısa zamanla senle kocişlenirsin inşallah hahahabende 22 yaşındayım geçici süreliğine Diyarbakırda yaşıyorum ama konyalıyım ev hanımıyım bebişim yok çalışmalardayız
aynen daha tazecikAboovvvvv sen hepten çıtuuurrrrr
Heee iyi dermiş kızz bizde uzaktayızzz kocimle beraber idare ediyoruzzEvet kuzum öyle oluyor gerçekten eşim o yüzden memleket yazalım istemez kıymetimiz bilinmez yakında olduk mu der
Hadi ısırdım
Sorma kuuzzzz hiç beklemeydumaynen daha tazecik
Büyük mü gösteriyorumdaha yolun başındasınn heleee
Sorma kuuzzzz hiç beklemeydum
ben 5 aylık evliyimSen evli değilsin demi yukarıda mesajını okudum da
ivit evliyim 5 aylık daha toyumcanım evli misin nerde oturuyorsun kaç yaşındasın çalışıyor musun?
şimdi baktım büyük göstemiyorsun canım tam yaşındasınBüyük mü gösteriyorumzaten profilimde yaşım yazıyor amma
Yok kızzzz ondna değill aslında bizim yaşlarda bekliyordumm seniiBüyük mü gösteriyorumzaten profilimde yaşım yazıyor amma
sen kaç yaşındasın canımivit evliyim 5 aylık daha toyumSancaktepe'de oturuyorum. çok eski üyeyim aslında ama bayağıdır girmiyordum
Teşekkür ederim kelebekkiimmşimdi baktım büyük göstemiyorsun canım tam yaşındasın
dimi bende öyle bekliyordumYok kızzzz ondna değill aslında bizim yaşlarda bekliyordumm seniiasıl ben 18 yaşımda gibiyimm
Yok kızzzz ondna değill aslında bizim yaşlarda bekliyordumm seniiasıl ben 18 yaşımda gibiyimm
Oooo sancaktepe geçen anneme ev arıyorduk çekmeköye ama sancaktepe anasının gözündeymiş dağbaşı biyerde çok uzakmiş gidip bakmıştı bi evben 5 aylık evliyim
ivit evliyim 5 aylık daha toyumSancaktepe'de oturuyorum. çok eski üyeyim aslında ama bayağıdır girmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?