evet ablacım çok güzel bişey Allah razı olsun
hormonlar coşuk o zamanc
evet ablacım çok güzel bişey Allah razı olsun
hormonlar coşuk o zamanc
çerkezköy ooo ama güzeldir oralar beHahahaha bekarken kavacıkta oturuyordum cano evlendim çerkezköye yerleştimm
Menengci de ben içemiyorumBen türk içmiyorum menengiç veya dibek içiyorumtürk ağır geliyor bana çarpıntı yapıyor
Bak şimdi sana bir marka önereceğim çok hafif ve içimi çok güzelMenengci de ben içemiyorum
Ama hepsi pahalilasti netice de
Keyfin bilir canımNickimi değiştirebiliyormuşum artık sizce kalsın mı değiştireyim mi ?04 dü kaldırmak istiyorum sadece değişik bir nick ismi gelmiyorhiç aklıma
Guzell kuzumm carşısıda buyük yanii hiç bilmeden geldim burayahahaha hormonlar coştuysa güzel tabii değerlendirin
çerkezköy ooo ama güzeldir oralar be
Aromalı ya canım.Bak şimdi sana bir marka önereceğim çok hafif ve içimi çok güzela101 in menengiç kahvesi varya keyfe markalı ondan bi al dene zaten küçük bir paket aşık olacaksın
Film önerin var mı yemek yaparken bakarımPandora27 gelsene
Benim yok da kızların olabilirFilm önerin var mı yemek yaparken bakarım
Ooooo hayırlı işlerrr dost falannn sen rahatt olllBu arkadaşa sahip çıkın ürkütmeyin kendi benim çook eski dostum
04 ü kaldırNickimi değiştirebiliyormuşum artık sizce kalsın mı değiştireyim mi ?04 dü kaldırmak istiyorum sadece değişik bir nick ismi gelmiyorhiç aklıma
Türk filmimi yoksa yabancımı canımFilm önerin var mı yemek yaparken bakarım
LaaanOoooo hayırlı işlerrr dost falannn sen rahatt olll
04 ü kaldır
ne tarz istersin filmFilm önerin var mı yemek yaparken bakarım
Fark etmez valla çocuklardan fırsat buldukça bakacam bu aralar blu TV de aynen aynen diye küfürlü bı sit-com var o çok dikkatimi çekiyorTürk filmimi yoksa yabancımı canım
Her yere üyeyim zannediyodum buraya üye değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?