Ohh afiyet olsun ablacım bende yemeğimi yaptım eşimi bekliyordum şimdi geldi yemeğe otururuz birazdanMerhaba bitanemdersim bitti geldim kahve içiyorum balkonda keyifler güzel. Sen nasılsın?
Yüz görümlüğü istiyor olmasınGitmil ama göstermemiş
Açık verme susAzimliyim desem Allah çarpar
Sende benim koca gibi üç kilo verip zayıfladım diyemi geziyon yoksa su dur kız o ödemdiraşk olsun . Ben mi azimsizim 3 kilo vermişim daha ne istiyon. Bütün bunlar tartım yok diye mi. Toplayın para bana tartı gönderim
Bak düşün o kadar tatliyim ki gitmiyo kilolarimYa sen çok tatlısın
Olabilir ama anası anlamamışYüz görümlüğü istiyor olmasın
Diyetisyenlere çok yalan söyledimAçık verme sus
Sende benim koca gibi üç kilo verip zayıfladım diyemi geziyon yoksa su dur kız o ödemdirbaşlatıyorum hemen kampanyayı
Benim bildirimimi kaçırmışunnn abloşş
Hadi bakalım afiyetle yiyin inşallah.Ohh afiyet olsun ablacım bende yemeğimi yaptım eşimi bekliyordum şimdi geldi yemeğe otururuz birazdan
Lan sus takıma almayacaklar seniDiyetisyenlere çok yalan söyledim
kız 3 kg vermiş daha ne yapsın devam ettikçe daha da verir ben düzenli spor yapıyorum gram gitmiyorSenin kadar azimsiz değildir inşaallah
Tırstım tanımıyorum sizi
Bence ödemin var hala o gitmiyodurrrLanet gire doğum kilolarim gitmiyo bı turlu kız
Tırstım tanımıyorum sizi
Go da getBence ödemin var hala o gitmiyodurrr
Detox yapman lazım 15 güne
Kız beni takıma alsalar en çok kilo alan ben ölürüm bak veren demiyorum alan diyorumLan sus takıma almayacaklar seni
Geçmişi kurcalamadim daha direkt daldım kulübe canım...ama çok merak ediyordum aklım hep sendeydiBenim bildirimimi kaçırmışunnn abloşş
Gittiimmmm bebek çok güzel gelişmiş dedi herşey çok iyi dedi doktor ensesi falan çok normal dedii sağlıklı dedi çok şükürr cinsiyetini maalesef öğrenemedik pek bi uğraştık aslında öksüyorum yohh oturmuş totosunun üstüne kapatmış nubunununamıslı ve inatçı çıktı evladumm
Kız beni takıma alsalar en çok kilo alan ben ölürüm bak veren demiyorum alan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?