- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
matta kalmasın sonraYapcanmi ,
Türkçesini desene gevurçam yokaletli pilates canım
Yapcanmi ,
Lan allah canınızı alamaymatta kalmasın sonra
Kiz sen yerinden kalk iki mekik cek iki kıvır bir gider o kilolar fazla kilon yok seninTürkçesini desene gevurçam yok
aletim yok
Allah seni inandırsın sabahtan öğlene temizlik bitene kadar kulağımda kulaklık oryentel oluyomKiz sen yerinden kalk iki mekik cek iki kıvır bir gider o kilolar fazla kilon yok senin
63 den bi inemedim ben hoca ne zaman sen çok inceldin ölçüm alalım dese kaçıyorumKiz sen yerinden kalk iki mekik cek iki kıvır bir gider o kilolar fazla kilon yok senin
Dutca konuşuyorum şuan de get der direkmatta kalmasın sonra
Boyun kaç canim63 den bi inemedim ben hoca ne zaman sen çok inceldin ölçüm alalım dese kaçıyorum
Yeni bi dil kazandırdım sizeDutca konuşuyorum şuan de get der direk
159 cmBoyun kaç canim
aslında bende iç bacak kaldı açıkçası oda zor gidiyormuş zatenBoyun kaç canim
Onun için bacak açık sukuat yapman lazımaslında bende iç bacak kaldı açıkçası oda zor gidiyormuş zaten
yapıyorum zaten ama bütünleştim sanırım bırakmak istemiyor beniOnun için bacak açık sukuat yapman lazım
Yazık o zaman ana vatanından ayırma kuzularıyapıyorum zaten ama bütünleştim sanırım bırakmak istemiyor beni
aman be dutum yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum giderse gider gitmezse napıyım yaniYazık o zaman ana vatanından ayırma kuzuları
HaböylemiiiiiiAllah seni inandırsın sabahtan öğlene temizlik bitene kadar kulağımda kulaklık oryentel oluyom
Vallaha ta kendiHaböylemiiiiii
Seni beğenenn boyle beğensiiinnnnn sıkintı yoohhhaman be dutum yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum giderse gider gitmezse napıyım yani
Amaaaağn sal bebeğim üzme kendiniaman be dutum yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum giderse gider gitmezse napıyım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?