Bebiş emziriyorum ki nasıl edemBence ödemin var hala o gitmiyodurrr
Detox yapman lazım 15 güne
Nee bee herşey boğazlan bitmey bu iş vallaha eylülde ben detox sayesinde 5 kilo verdimGo da get
Yanında diyette yapman lazım canım tek sporla gitmiyor yağlar yediği mantılari düşündükce görmeden inanamiyacagimkız 3 kg vermiş daha ne yapsın devam ettikçe daha da verir ben düzenli spor yapıyorum gram gitmiyor
Vallahi yemiyorum aralıklı oruca devam . Spor çok yapamıyorum ama yalan yokYanında diyette yapman lazım canım tek sporla gitmiyor yağlar yediği mantılari düşündükce görmeden inanamiyacagimD u t dimi
gel tanışalımm . Yeşil çay ısmarlim mi sana
Kocama menemen yapacam ben yemicem bişeyAcim. Kız ne yeşil çayı menüde ne var de bakem
diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorumYanında diyette yapman lazım canım tek sporla gitmiyor yağlar yediği mantılari düşündükce görmeden inanamiyacagimD u t dimi
Filiz bizim kızları imocileriyle döverTırstım tanımıyorum sizi
Ciddi diyom benimde göbüşüm gittidiyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorummetabolizmam yavaş benim birde insülin direncim var ama görünüşte güzel inceldim göbek falan kalmadı
Çok şükürr abla gelişimi çok iyi gidiyor dedi sağlıklı dedi bayaGeçmişi kurcalamadim daha direkt daldım kulübe canım...ama çok merak ediyordum aklım hep sendeydi
Bir dahaki randevuyu bekleyeceğiz o zaman. Sağlıklıymis her şey yolundaymis ya Rabbime şükürler olsun.gözün aydın canım
Aaa çok pardon ya canımm çocuğun var demiiBebiş emziriyorum ki nasıl edem
Dovse iyi çiğ çiğ yer hele dudu aboww düşünemiyorumFiliz bizim kızları imocileriyle döver
Güzel güzel gelişsin...biz teyzoşlar bekleriz napalimÇok şükürr abla gelişimi çok iyi gidiyor dedi sağlıklı dedi baya
Ocağa kaldı artıkkrandevu
Evett napalımm inatçı çıktıGüzel güzel gelişsin...biz teyzoşlar bekleriz napalim
Ben deDovse iyi çiğ çiğ yer hele dudu aboww düşünemiyorum
İnsülin drenci zor canım sen plates yapıyordun dimi ben zumba yapıyorum diyet zumba ile 67 düştüm çokta zevkli zumbadiyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorummetabolizmam yavaş benim birde insülin direncim var ama görünüşte güzel inceldim göbek falan kalmadı
zumba + reformer yapıyorumİnsülin drenci zor canım sen plates yapıyordun dimi ben zumba yapıyorum diyet zumba ile 67 düştüm çokta zevkli zumba
Reformer ne ola kizumba + reformer yapıyorum
aletli pilates canımReformer ne ola ki
Yapcanmi ,Reformer ne ola ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?