yaaa gerçekten miii çok sevindimBebek var derken daha doğmadı canım
3 sene içinde sonunda allah ol dedi ve oldu onca tedavileri olumsuz olmasına rağmen
Hahahahaha kesinlikle haklısın baahhhAyy bende çok istşyorum kar yağsın buraya hep geç yağıyor ocak sonu şubat başında falan ve bir kere bşr gece iyi yağıyor sonra yok al sana kış gerisi yağmur bir hafta 2 hafta hava iyi değişik bir kışı varinsan beğendiği kabanları çizmeleri bile alamıyor fazla kış olmuyor diye hahaha
En güzeli Allaha teslimiyet zatenyaaa gerçekten miii çok sevindimvalla doktorlar istediği şeyi söylesin Allah istediği zaman olur. benim de yaşımdan dolayı yumurtalık rezervlerim düşük çıktı ama ben ümidimi kaybetmiyorum. Allah doğru zamanda verir mutlaka
Ben konya canimSen neredesin parecik
pazar günü 12 ye kadar uyumuşum annem daha da uyucan mı dediAynen mavişim
Harikasın canım benimm öylee tabiiiyaaa gerçekten miii çok sevindimvalla doktorlar istediği şeyi söylesin Allah istediği zaman olur. benim de yaşımdan dolayı yumurtalık rezervlerim düşük çıktı ama ben ümidimi kaybetmiyorum. Allah doğru zamanda verir mutlaka
Vallahi bende evlenmeden önce aldığım kabanları botları giyiyorum çeşit çeşit olunca yenisini alamadım burada çıkamıyorum bende pek sen gibi hafta sonları eşim izinliyken anca onda da hep arabayla gideriz gereksiz olur diye almıyorumHahahahaha kesinlikle haklısın baahhh
Amaa mesela ben pek aldığım yok evde 2 tane botum var yeterrr zaten cok çıkamıyorum dışarı bi çarşı var birşey alacaksam çıkarım dahaa hiç gidemem oralaraa hepten berbat ettilerr yol yapıyolar düzeltme çalışmalar varr battı oralarr
amin canım . Allah isteyen herkese hayırlısıysa nasip etsin inşallaaaaahEn güzeli Allaha teslimiyet zaten
En yakın zaman da nasip etsin inşallah
bekliyorummdurun kızlar bi şarkı atam canlılık gelsin
maviş senden esinlendim aklıma geldi canım
Nasıl yaniAhhh güzel gonyammm hemşerimmm
Evettt bizde hep arabaa bencede gereksiz yaniiVallahi bende evlenmeden önce aldığım kabanları botları giyiyorum çeşit çeşit olunca yenisini alamadım burada çıkamıyorum bende pek sen gibi hafta sonları eşim izinliyken anca onda da hep arabayla gideriz gereksiz olur diye almıyorum
valla böyle haberleri duyunca ayrı bi mutlu oluyorumHarikasın canım benimm öylee tabiii
Sağol bitanemm ben bile beklemiyordum bide eylül ayinda tüpe başlıcaktım bi baktım hamileymişim macera gibi oldu resmen
Allahh hayırlı zamanda oyle nasip ederkii hepimiz bile şaşırırızzzz
bu forumda ne kadar konyalı var her topikte görüyorumAhhh güzel gonyammm hemşerimmm
Ahhhh benim guselllikk bitanemmvalla böyle haberleri duyunca ayrı bi mutlu oluyorumAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Bak sayıyimm antepli konyalı ve birşey daha vardı unuttumm diyorumm birinden bi memleketim olsa yalnız kalmazdım herhalde diyorummmbu forumda ne kadar konyalı var her topikte görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?