Bebek var derken daha doğmadı canım
3 sene içinde sonunda allah ol dedi ve oldu onca tedavileri olumsuz olmasına rağmen
yaaa gerçekten miii çok sevindim valla doktorlar istediği şeyi söylesin Allah istediği zaman olur. benim de yaşımdan dolayı yumurtalık rezervlerim düşük çıktı ama ben ümidimi kaybetmiyorum. Allah doğru zamanda verir mutlaka

Hahahahaha kesinlikle haklısın baahhh
Amaa mesela ben pek aldığım yok evde 2 tane botum var yeterrr zaten cok çıkamıyorum dışarı bi çarşı var birşey alacaksam çıkarım dahaa hiç gidemem oralaraa hepten berbat ettilerr yol yapıyolar düzeltme çalışmalar varr battı oralarr

En güzeli Allaha teslimiyet zaten
En yakın zaman da nasip etsin inşallah

Harikasın canım benimm öylee tabiii
Sağol bitanemm ben bile beklemiyordum bide eylül ayinda tüpe başlıcaktım bi baktım hamileymişim macera gibi oldu resmen
Allahh hayırlı zamanda oyle nasip ederkii hepimiz bile şaşırırızzzz

Vallahi bende evlenmeden önce aldığım kabanları botları giyiyorum çeşit çeşit olunca yenisini alamadım burada çıkamıyorum bende pek sen gibi hafta sonları eşim izinliyken anca onda da hep arabayla gideriz gereksiz olur diye almıyorum

Reactions: Jou
Evettt bizde hep arabaa bencede gereksiz yanii

valla böyle haberleri duyunca ayrı bi mutlu oluyorum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim

valla böyle haberleri duyunca ayrı bi mutlu oluyorum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Ahhhh benim guselllikk bitanemm
Minnoş kalbini öperiimm
Sen çalışıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…