Konyalıyım ailem akrabalarım hep konya daNasıl yani
ben hiç memleketlimi görmedim senin yine vardırBak sayıyimm antepli konyalı ve birşey daha vardı unuttumm diyorumm birinden bi memleketim olsa yalnız kalmazdım herhalde diyorummm
evet tatlım çalışıyorum. 16. senem oldu bu seneAhhhh benim guselllikk bitanemm
Minnoş kalbini öperiimm
Sen çalışıyormusun?
Kızzz ben ilk görüyorum hep istanbulbu forumda ne kadar konyalı var her topikte görüyorum
Oda nadirr yaanii topiğimde var ama 3 5 kişi kadar gibiiiben hiç memleketlimi görmedim senin yine vardır
Aaaa bende konya merkezdeyimKonyalıyım ailem akrabalarım hep konya daben eşimin iş nedeniyle buradayım ama senede 3 5 kere geliriz sen neresindesin
Ooooo emekliliğinn az kaldı gibii galiba dimiievet tatlım çalışıyorum. 16. senem oldu bu sene
Evettt harikaaaAaaa bende konya merkezdeyim
Sevindim ya bak çektik birbirimizi fatma
ayyy paremmm uzun zamandır dinlememiştimm
Ayde eeeee yandannnnnnn
Az kaldı gidiceksin konyayaaaa komşuda olursunuzzz belki çok iyi kalplidirr cok seversinn onuKonyalıyım ailem akrabalarım hep konya daben eşimin iş nedeniyle buradayım ama senede 3 5 kere geliriz sen neresindesin
Yok konyalı baya var biz görünen kesim bide gizli olanlar varKızzz ben ilk görüyorum hep istanbul
Ayyy inşallah güzel hamişimmAz kaldı gidiceksin konyayaaaa komşuda olursunuzzz belki çok iyi kalplidirr cok seversinn onu
Ben yeni üye oldum pek denk gelmedi doğrudur vardır tabiiYok konyalı baya var biz görünen kesim bide gizli olanlar var
Bana mı aşıksınayyy paremmm uzun zamandır dinlememiştimm
Aaaah mavilim aşk yolum sahilim
Eşin yok cihanda aşığım ben sana
hahahahah yaa tabiiii hem de ne az tam 17 seneOoooo emekliliğinn az kaldı gibii galiba dimii
Abovvvvb sözümu geri aldımmmhahahahah yaa tabiiii hem de ne az tam 17 sene
Selcuklu mu anam neresi kız biz komşu çıkmayalımEvettt harikaaabizde merkez Selçukludayızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?