- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
uyanmaya çalışmadan git biraz daha uyuUyanmaya çalışıyom
Tabiii bekarlıkken bende 12 ye kadar uyurdumm heeeyyy gidim heeyyyy çiş beni rahat bırakmaaayyyyyyat uyu zaten sabahın köründe ne kalktın ben olsam uyurdum
günaydın paremGünaydın kızlar
Yeni arkadaşlar gelmiş onlara da günaydın
hahahaaa o var dimiTabiii bekarlıkken bende 12 ye kadar uyurdumm heeeyyy gidim heeyyyy çiş beni rahat bırakmaaayyyyy
Olacak olacakVallahaaa afedersin çişe kalkmaktan helak oldum
2 litre içiyorum en fazla kızz daha içemiyorum boğazıma tıkıyorrhahahaaa o var dimibenim gibi 2,5 lt içsen napcan çokta içmiyorsun
Hahahaha gerçektende öyleeeOlacak olacakuykun gelir gibi olursa hemen yat uyu sonra insan sersem gibi oluyor uykusunu alamayınca
çok şükür iyiyim parem sen nasılsınGünaydın mavişim nasılsın canim
2 litre içiyorum en fazla kızz daha içemiyorum boğazıma tıkıyorr
Bende şükür iyiyim erken uyandım çay içiyorum hava kapalı uykulu hal devam ediyor mavisimçok şükür iyiyim parem sen nasılsın
Tamamm patronnnyavaş yavaş iç acele etme
Burada hava kapalı olunca bugün ölü gibi uyumuşum hahahahHahahaha gerçektende öyleee
Orası neresi bizim burda aynen hava kapalı sanki akşam oluyor gibiBurada hava kapalı olunca bugün ölü gibi uyumuşum hahahah
DiyarbakırOrası neresi bizim burda aynen hava kapalı sanki akşam oluyor gibi
Burası hep kapalı kaç gündür yaa perşembe kar geliyormuş buraya ve 10 gün sürecek gibiiBurada hava kapalı olunca bugün ölü gibi uyumuşum hahahah
benimde öyle bu havalarda hiç kendime gelemiyorum sanki hep uyuyasım oluyorBende şükür iyiyim erken uyandım çay içiyorum hava kapalı uykulu hal devam ediyor mavisim
Ayy bende çok istşyorum kar yağsın buraya hep geç yağıyor ocak sonu şubat başında falan ve bir kere bşr gece iyi yağıyor sonra yok al sana kış gerisi yağmur bir hafta 2 hafta hava iyi değişik bir kışı varBurası hep kapalı kaç gündür yaa perşembe kar geliyormuş buraya ve 10 gün sürecek gibii
Sen bikiyon zaten haahaha
Ayni yerde değilmişizDiyarbakır
Aynen mavişimbenimde öyle bu havalarda hiç kendime gelemiyorum sanki hep uyuyasım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?