- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Merhabaa efeniiimm. Nasılsınızzzzzzz
Yaaa birde aynı benim küçüklüğüm küçüklük fotoğraflarımızı karşılaştırıyoruz aynısı hahahahaYaaaaa yesunler onun kıvırcuk saçlarıniiiiiii
Amin Allah razı olsun inşallah kuzum bir şey yoktur umarımYaaaaa mekanı cennet olsun benimde kuzenimin eşii o da anenannesi vefat etmişti o ay ama hamile olduğunu bile bilmiyorduu üzüntüden düşük oldu onunda ama sonra 2 ay sonra oldu hamile kalmıştı bencee yokturrr sadece önlem amaçlı bakmışlardırrr
iyiyiz teşekkürler sizleri sormalıMerhabaa efeniiimm. Nasılsınızzzzzzz
Taze taze yeni fırından çıkma gelinimizzzAllah daha nice nice mutlu seneler nasip etsin
burda en büyük ve en taze gelin benim herhalde
Maviiiş nasılsın
Hahahahah bakk heleee teyze olmak ayrıcalıktırrrYaaa birde aynı benim küçüklüğüm küçüklük fotoğraflarımızı karşılaştırıyoruz aynısı hahahaha
iyiyim canım sen nasılsınMaviiiş nasılsın
Bence yokturrr sadece doktorlar bakıyor neolur neolmaz diye işte başka da birşey değill e nabızdan bakabilirsin amaAmin Allah razı olsun inşallah kuzum bir şey yoktur umarım
Hemde ne tazeeeeAllah daha nice nice mutlu seneler nasip etsin
burda en büyük ve en taze gelin benim herhalde
hahahahaha heee çıtır çıtırTaze taze yeni fırından çıkma gelinimizzz
TabiiikiiHahahahah bakk heleee teyze olmak ayrıcalıktırrr
Olmadı böle yaa yeni tanışmış gibiiyiyiz teşekkürler sizleri sormalı
Yaaa orada görememiştim ama dur bakıyım tekrarBence yokturrr sadece doktorlar bakıyor neolur neolmaz diye işte başka da birşey değill e nabızdan bakabilirsin ama
hahahaa dimi çok resmi olduOlmadı böle yaa yeni tanışmış gibi
Tabiiikii
Çok detayda vermeyebiliyorr bazen yaaa ama bakarsın çıkmışsa çıkmıştırr annenler gider almayaYaaa orada görememiştim ama dur bakıyım tekrar
Yok kuzum görünmüyor eşimde de bende de özel dosya olduğu için görünmez diyor eşim çıkmış kesin net aradıkÇok detayda vermeyebiliyorr bazen yaaa ama bakarsın çıkmışsa çıkmıştırr annenler gider almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?