Yav markete gittim malzeme aldım tarifi yapcam inşallahSen hayırdırrrr heeee hayırdırr yaniii
Oooooo bugünmü ediyorrrssuuuunnnnnYav markete gittim malzeme aldım tarifi yapcam inşallah
Aynen yapim hem akşama yerizOooooo bugünmü ediyorrrssuuuunnnnn
TamammmmAynen yapim hem akşama yeriz
İnşallah güzel hamişimmmHeee birşey çıkmıcakk kuzummm hep yapıyolar onu zatenn daha çok gençsinizz
Guzummm afiyet olsun
Oooooo yolladımm diyorsuuunnnnGuzummm afiyet olsunarkadaşım yeni gitti bende hemen kendimi buraya attım
Oooooo konyada bide aboovvv oraya gitceğiniz içinmii hani orda yaptınızİnşallah güzel hamişimmmçıkmış benimkilerin hepsi de annemler ve kayınvalidemler yarın bi gidip bi soracaklar alabilirlerse onlar alacak alamazlarsa biz gidip alacağız konyada vermiştikte
Hahahaha yok kıız severim oturduk biraz gitti bir de kızı var tam teyze düşkünü yanii bennOooooo yolladımm diyorsuuunnnn
Yok kuzum en son ekimde gitmiştik anneannem vefat etmişti onun için cenazeye meğer ben hamileymişim üzüldüğümden sanırım tekrar düşük oldu ilki de mart ayında olmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım her neyse işte orada gittiğim bi doktorum var o dedi rahim filmi genetik test verşn bizde burada verelim diyarbakırda uğraşmayalım randevu şu bu diye orada vermiştik şimdi çıkmış tekrar gidikecek bir iki günlüğüne umarım bir şey yokturOooooo konyada bide aboovvv oraya gitceğiniz içinmii hani orda yaptınız
Ben 2 senelik evliyimFatmazel sen ne kadarlık evlisin
Yaaaaa yesunler onun kıvırcuk saçlarıniiiiiiiHahahaha yok kıız severim oturduk biraz gitti bir de kızı var tam teyze düşkünü yanii benn
Allah daha nice nice mutlu seneler nasip etsinBen 2 senelik evliyim
Yaaaaa mekanı cennet olsun benimde kuzenimin eşii o da anenannesi vefat etmişti o ay ama hamile olduğunu bile bilmiyorduu üzüntüden düşük oldu onunda ama sonra 2 ay sonra oldu hamile kalmıştı bencee yokturrr sadece önlem amaçlı bakmışlardırrrYok kuzum en son ekimde gitmiştik anneannem vefat etmişti onun için cenazeye meğer ben hamileymişim üzüldüğümden sanırım tekrar düşük oldu ilki de mart ayında olmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım her neyse işte orada gittiğim bi doktorum var o dedi rahim filmi genetik test verşn bizde burada verelim diyarbakırda uğraşmayalım randevu şu bu diye orada vermiştik şimdi çıkmış tekrar gidikecek bir iki günlüğüne umarım bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?