Burası kapalıydı açıldı kuzumkızlar burda bardaktan boşalırcasına yağmur var sizin oralar nasıl
Sevmedimmmhahahaa dimi çok resmi oldu
Hee olabilirr özel de demekki ondan çok net göstermiyolar demekki senin çok aldıkları için tahlil ondan uzun sürebiliyor demekkiiYok kuzum görünmüyor eşimde de bende de özel dosya olduğu için görünmez diyor eşim çıkmış kesin net aradık
bende sevmedim bize göre değilSevmedimmm
Benim guzell mavişiiiimmm oooyyyyyy
izleyemiyorum çünkü camım yok sadece sesini duyuyorumBurası kapalıydı açıldı kuzum
Maşallah bereket yağsın tabii çok severim yağmur yağışını izlemeyi
Olabilir kuzucum hayırlısı bakalımHee olabilirr özel de demekki ondan çok net göstermiyolar demekki senin çok aldıkları için tahlil ondan uzun sürebiliyor demekkii
O nasıl gııizleyemiyorum çünkü camım yok sadece sesini duyuyorum
işyerindeki odam ara bir yerde camım yok oksijensizlikten öbür tarafa gidicem bir gün bir pencere yapmadılar banaO nasıl gıı
Is nasıl giddeeeyyyybende sevmedim bize göre değil
gidiyor mu gitmiyor mu bilmiyorum bu ara çok başım ağrıyor işte kafam dolu gidiyorum eve haftasonuda hepten kötü oluyorumIs nasıl giddeeeyyyy
Evet kuzumm haklısın bi işlerde bitek sana kalıyorsagidiyor mu gitmiyor mu bilmiyorum bu ara çok başım ağrıyor işte kafam dolu gidiyorum eve haftasonuda hepten kötü oluyorum
her zaman yoğun olmuyor ama olunca da peş peşe sanki hepsi o anı bekliyorEvet kuzumm haklısın bi işlerde bitek sana kalıyorsa
Canumm benimmmher zaman yoğun olmuyor ama olunca da peş peşe sanki hepsi o anı bekliyor
aynen canım birde ne kadar bilirsen o kadar iş çıkartıyorlarCanumm benimmmiş stresi bile yoruyor hep insanı
O zaten hiç şaşmazz ben de bilmiyormuş gibi davranırdımm iş vermesinler diyeaynen canım birde ne kadar bilirsen o kadar iş çıkartıyorlar
işe giriyim diye bildiğim ne varsa anlattım uzun süre işsiz kalınca buna şükür diyorumO zaten hiç şaşmazz ben de bilmiyormuş gibi davranırdımm iş vermesinler diye
Yaaa bak gerçekten bu zaman artık doğru düzgün kimse iş bulamıyorr resmenn öyle zorlaştıki herşeyyişe giriyim diye bildiğim ne varsa anlattım uzun süre işsiz kalınca buna şükür diyorum
Yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?