Aynen aynen iyiki var burası yaa hep tanışıyoruz gülüyoruz kafamız dağılıyorr acımız sevincimizi paylaşıyoruzzBende öyle yapardım instagramdan reels videoları izlerdim şimdi buraya üye olunca konuşurken bir şeyler okurken uykum geliyor zaten
Ben de Destan' a takıldım Tv'de. Yoruldugum zaman uyuyamıyorum.Yokk gıı yanımda horul horul uyur
Bende uykum gelsin diye onla yatağa girdim az buralarda takılır yatarım
Evet kesinlikle guzumm iyi ki iyi kiAynen aynen iyiki var burası yaa hep tanışıyoruz gülüyoruz kafamız dağılıyorr acımız sevincimizi paylaşıyoruzz
Güzel diyorlar o diziye ablacımBen de Destan' a takıldım Tv'de. Yoruldugum zaman uyuyamıyorum.
Güzel bir konu da bizimkiler teknik olarak iyi işleyemiyorlar . Çok yavaş ilerliyor canım...Güzel diyorlar o diziye ablacım
Pamukcum yine bildirimini mi kaçırdım
Anladım. Bugün mahkum diye bir dizi başlıyordu foxta onun fragmanı da çok etkileyiciydi ama izleyemedim unutmuşum yeni görüyorum ona da bir şans vermek lazımGüzel bir konu da bizimkiler teknik olarak iyi işleyemiyorlar . Çok yavaş ilerliyor canım...
HayuuurrrrrPamukcum yine bildirimini mi kaçırdım
Pareciim hoşgeldin nasılsın ?Hu hu uyanıklar dizi yakaladım
Iyiyim fatmacim sen nasılsınPareciim hoşgeldin nasılsın ?
İyi geceler miniikiyiy geceler
Aaa öyle mi bilmiyordumtabiii kii Konya da olursam seve seve gelmek isterim
Çok şükür iyiyim bendeIyiyim fatmacim sen nasılsın
Bugün kk da baya gezdim dolaştım
Ablasının kuzusu ama Fatma çok tatlıHayuuurrrrrbi ohhh çekebirsin ablamm hiç bir bildirim şuan kaçırmadınn
Ammmaaaaaaa benden başkasını çok sevmeeetağğaaammmmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?