Biz hepimiz çok tatlıyızAblasının kuzusu ama Fatma çok tatlı
Sevdikçe güzelleşiriz biz.seni , iyi güzel olan tüm kardeşlerimizi sevecek kadar sevgim var endişelenme tağgam miii
Dediydim ama bu kız hem tatlı hem de çok akıllı.Biz hepimiz çok tatlıyızammaa coottonuum hamiş olduğu için ona biraz daha fazla ilgili göstermek gerekk @cotton
Estağfurullah ablacıımDediydim ama bu kız hem tatlı hem de çok akıllı.
Ooyyyyy kalbinin pamukluğunu öperimm hepl bitanemmmAblasının kuzusu ama Fatma çok tatlı
Sevdikçe güzelleşiriz biz.seni , iyi güzel olan tüm kardeşlerimizi sevecek kadar sevgim var endişelenme tağgam miii
Etiket gelmedii ammaaa gördümmBiz hepimiz çok tatlıyızammaa coottonuum hamiş olduğu için ona biraz daha fazla ilgili göstermek gerekk @cotton
Yeee biziii öppp biziiiEtiket gelmedii ammaaa gördümm
Yerimmm sizi bennn yer yerr çıturr çuturrrr kıtır kuturrr ederiiimmmm
Geçtumm yatağaa ancaa çiçeklerimide suladummmYeee biziii öppp biziii
Ohh guzumm ne çiçeklerin var bakamGeçtumm yatağaa ancaa çiçeklerimide suladummm
Yarın çekerr atarumm kuzummOhh guzumm ne çiçeklerin var bakamsen kendin de bir çiçeksin ama
Tamammm benim de var kaktüsleriimYarın çekerr atarumm kuzummunutmazsamm canımin içiii sen dahadaha bir çiçekkk
Yaaa biara almak istiyorum kaktüsss bide ya ama nasıl bakılıyor bilmiyorum nere koymak lazım benim ciçekelr sagolsun 3 senedirr hiç gitmedi yerini oyle sevdilerkii bi soluyo bi açıyorrTamammm benim de var kaktüsleriim
Iyi geceler güzelliğiiimm bende uyuyorumm allah rahatlık versiinnBen yatıyorum artık kıslarr iyi geceler hepinizeAllah rahatlık versin
Efendim jou
parem geri gelmiş yazık odu esata
günaydın canımGünaydııın
Nasılsın kuzumgünaydın canım
Hahahaha iyiyim bende yatak keyfi yapıyorumuykuluyum canım
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?