Heee kuzz ama inşaallahh işe yarıycakk yaa bu kremi ozellikle eşimin yengesi önerdi onun hiç olmamış ama umarım banada yarar ama kaşıntıyı alıyorr genede farketti gibi
Markası ne guzumm

Reactions: Jou
Tamam guzumm favorilere aldım şimdiden benim vücudum çatlamaya çok müsait çünkü kilo alıp verdiğimde bile hemen çatlıyorum
Alll bendende okadar işteee eylül ben biraz gobeğımde kirmızılı birsey farkettimm nekadar morlaim bozulmuştuuu bende kilo alip veririmm süreklii ve belimin kenarındanda olsa azcık varr umarım genede işe yararr kimine kilodan sebep yaramiyor eşimin yengesi zapzayıf birşeyy belkide olmadı onda

Amaan bee kadın olmak her türlü zor anacım napcan işte mecbur bir şeyler kullanarak geçiyor gidiyor

Amaan bee kadın olmak her türlü zor anacım napcan işte mecbur bir şeyler kullanarak geçiyor gidiyor
Hahahahahaha sormaa yaaaa bazen diyorumm amannn cocuk yapmak kolaymıı bebeğee resmen canımızı veriyoruzz dişimizin etini bile alıyorr herşeyimiz ona musaitt artıkk anne olmak hic kolay değill

Hahahahahaha sormaa yaaaa bazen diyorumm amannn cocuk yapmak kolaymıı bebeğee resmen canımızı veriyoruzz dişimizin etini bile alıyorr herşeyimiz ona musaitt artıkk anne olmak hic kolay değill
Evet evlatlarımız büyüdüklerinde hayırlı bir evlat olurlar inşallah

Hahahaha aynıi benn yaaaa
Benimkide uyurken odada ben buralara takılıyoo uykum gelsin diye nedense hele snaplere çok bakarım uykum gelsin diye
Bende öyle yapardım instagramdan reels videoları izlerdim şimdi buraya üye olunca konuşurken bir şeyler okurken uykum geliyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…