Nediyiinn yavv sesin çıkmaaayyyyGuzuuum
Üç kuruşu izlerdim yavvNediyiinn yavv sesin çıkmaaayyyy
Kocişi işe yolladım şini aşkoooÜç kuruşu izlerdim yavvsen netting bakam
Ohhh çatlakcıklar bizden uzakkkKocişi işe yolladım şini aşkooo
Birazdan göbüşe kremimi süreriimm
Girerim yorgan içine
Heee kuzz ama inşaallahh işe yarıycakk yaa bu kremi ozellikle eşimin yengesi önerdi onun hiç olmamış ama umarım banada yarar ama kaşıntıyı alıyorr genede farketti gibiOhhh çatlakcıklar bizden uzakkk
Markası ne guzummHeee kuzz ama inşaallahh işe yarıycakk yaa bu kremi ozellikle eşimin yengesi önerdi onun hiç olmamış ama umarım banada yarar ama kaşıntıyı alıyorr genede farketti gibi
Tamam guzumm favorilere aldım şimdiden
Alll bendende okadar işteee eylül ben biraz gobeğımde kirmızılı birsey farkettimm nekadar morlaim bozulmuştuuu bende kilo alip veririmm süreklii ve belimin kenarındanda olsa azcık varr umarım genede işe yararr kimine kilodan sebep yaramiyor eşimin yengesi zapzayıf birşeyy belkide olmadı ondaTamam guzumm favorilere aldım şimdidenbenim vücudum çatlamaya çok müsait çünkü kilo alıp verdiğimde bile hemen çatlıyorum
Amaan bee kadın olmak her türlü zor anacım napcan işteAlll bendende okadar işteee eylül ben biraz gobeğımde kirmızılı birsey farkettimm nekadar morlaim bozulmuştuuu bende kilo alip veririmm süreklii ve belimin kenarındanda olsa azcık varr umarım genede işe yararr kimine kilodan sebep yaramiyor eşimin yengesi zapzayıf birşeyy belkide olmadı onda
Hahahahahaha sormaa yaaaa bazen diyorumm amannn cocuk yapmak kolaymıı bebeğee resmen canımızı veriyoruzz dişimizin etini bile alıyorr herşeyimiz ona musaitt artıkk anne olmak hic kolay değillAmaan bee kadın olmak her türlü zor anacım napcan iştemecbur bir şeyler kullanarak geçiyor gidiyor
Evet evlatlarımız büyüdüklerinde hayırlı bir evlat olurlar inşallahHahahahahaha sormaa yaaaa bazen diyorumm amannn cocuk yapmak kolaymıı bebeğee resmen canımızı veriyoruzz dişimizin etini bile alıyorr herşeyimiz ona musaitt artıkk anne olmak hic kolay değill
Aminn guzumm inşaallahhh senin kocin iştemiiEvet evlatlarımız büyüdüklerinde hayırlı bir evlat olurlar inşallah
Yokk gıı yanımda horul horul uyurAminn guzumm inşaallahhh senin kocin iştemii
Hahahaha aynıi benn yaaaaYokk gıı yanımda horul horul uyur
Bende uykum gelsin diye onla yatağa girdim az buralarda takılır yatarım
Bende öyle yapardım instagramdan reels videoları izlerdim şimdi buraya üye olunca konuşurken bir şeyler okurken uykum geliyor zatenHahahaha aynıi benn yaaaa
Benimkide uyurken odada ben buralara takılıyoo uykum gelsin diye nedense hele snaplere çok bakarım uykum gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?