Ahahahahaha aşkolsun beaaa birazdaha donayduu kuçunn ne olaccaakkktrakyadan gün saya saya kaçmışım ben bide gel komşu olalım diyor
yeterince dondum benAhahahahaha aşkolsun beaaa birazdaha donayduu kuçunn ne olaccaakkk
annnaaaa mali müşavir misinmuhasebeciyim canım sen
delirejeemmmmAhaaaaa yoooo yaşamıyorruummmmm
Ben istanbulda yaşıyordum bekarken evlendim çerkezköye geldiimm karı koca birbirimizi yiyoruzz kimsemizde yohh
yok kız nerde bende ön muhasebe en çakmasındanannnaaaa mali müşavir misin
ben ön muhasebe
Hahahahahaha senii uçurmadı yaaa bak ona dua etttyeterince dondum benhava 0 olsun diye dua ediyordum yağmur yağmadığı halde yerler buz tutardı da zor yürürdüm düşe kalka bak neler yaşamışım ağırlık olsun diye kitap taşırdım yanımda
Tekirdağa bağlı cano amaa trakyaluyukk beaaannnaaaa mali müşavir misin
ben ön muhasebe
delirejeemmmm
antepi kim çıkardı pofff
çerkezköy de istanbul değil mi ıhıhıhıhı cahiliiğime ver
anlattım ne çabuk unutttun üniversite için kaldım 2 yılHahahahahaha senii uçurmadı yaaa bak ona dua etttbenii burda uçuracak hale geliyoo hava kapı onüne çık tamam bittin yani uçtunnn
Sen buraya ne için geldinde bayadır burdaymışsın galiba kızz analttında unuttummu noldu
yaaaaaaağğğyok kız nerde bende ön muhasebe en çakmasından
Hee tamamm şansına yavvv gelmiş ünv için buraya kızz buara unutuyorum herşeyiii oğlanmı olcak neeanlattım ne çabuk unutttun üniversite için kaldım 2 yıl
ahahaha acaba başkasımıydıTekirdağa bağlı cano amaa trakyaluyukk beaakim dediyse çıksın ortaya
Ayyy bende ön muhasebe çalıştımm çok berbatt birşeyyyyok kız nerde bende ön muhasebe en çakmasından
Antepte oturan tek kişiahahaha acaba başkasımıydı
ben 10 gün karantinada kaldığımda evde çok sıkılmıştım. evde olunca işi işte olunca evi istiyor insanAyyy yok yaa onun işide bitiyo canımm ben izlemiyorum şahsen pekne hayal kuracan boşverr çalışmak daha iyii evde otur otur ev işi yapa yapa insan bıkıyor artıkk
neden vaktin yokdeme öyle bir sürü film listeme ekli olarak izlenilmeyi bekliyor ama vakit yok
çalşıyorum akşamlarıda spora gidiyorum o yüzdenneden vaktin yok
öyle mi olurmuşHee tamamm şansına yavvv gelmiş ünv için buraya kızz buara unutuyorum herşeyiii oğlanmı olcak nee
hay Allah hatlar karıştıysa demekküAntepte oturan tek kişiD u t dutumuzzzz
Ve antepte oturuyorken evlenip giden adanaya minnoşumuzzMinnosprenses
hmm ben çalışmıyosun diye düşündüm o yüzdençalşıyorum akşamlarıda spora gidiyorum o yüzden
NoliAntepte oturan tek kişiD u t dutumuzzzz
Ve antepte oturuyorken evlenip giden adanaya minnoşumuzzMinnosprenses
Ayyyy karantinayı hiç hatırlatmaaa bi odada kaldım kafayı yedimmmben 10 gün karantinada kaldığımda evde çok sıkılmıştım. evde olunca işi işte olunca evi istiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?