- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
hatlar karıştı
Evett instada gördümm oğlan olucak hamilelikte unutkanlık daha çok oluyormuş hamileliktede yaşanıyormuş buöyle mi olurmuş
14 gün kaldım küçücük odadaben 10 gün karantinada kaldığımda evde çok sıkılmıştım. evde olunca işi işte olunca evi istiyor insan
KimBeni antepte oturuyom sanmuş kuuzzz
Allah bir daha göstermesin vallaAyyyy karantinayı hiç hatırlatmaaa bi odada kaldım kafayı yedimmm
Esim bi odada ben bi odada çok kötüydü
Öyleee yaa ben evde çalışsamm diyorumm işe gidiyorum iştne çıkıcamm ya ben bune diyordumm
benimki bozulmuştu. her gün ağlıyordum14 gün kaldım küçücük odadapsikolojim bozulacaktı
Gittinmi ananaa
Hiç yaranılmaz hemde lanettAllah bir daha göstermesin vallabize yaranılmaz
benimki bozulmuştu. her gün ağlıyordum
yok ben ağlamadım hiç kaç sezon dizi film izledim hatırlamıyorum gecem gündüzüm şaşmıştıAllah bir daha göstermesin vallabize yaranılmaz
benimki bozulmuştu. her gün ağlıyordum
bi antep çıkmazına girdik duygularımla oynadıla
beeğğğnn
yaaaa sardunyaaya bayılarammmmFatmazell sen beni msjımı görmediiiinnn ammaaa hadiii öyleee olssuuunnnn ciçeklerimi atem dedim sana
Eki Görüntüle 2970529
Eki Görüntüle 2970528
Sardunya çiçeğimd eböyle çiçek açarrr dökülür gene gelir kışın daha çok olurr
Bu
Eki Görüntüle 2970530 önceden çekmiştimm
Evlendiğimden beri hiç gitmedi kuzum yaaa o giderse ben çok üzülürümm hep yanımdaydı iyi gunumde kötü günümdeeyaaaa sardunyaaya bayılarammmm
yaaaa ne güzel maşallah umarım hep seninle kalırEvlendiğimden beri hiç gitmedi kuzum yaaa o giderse ben çok üzülürümm hep yanımdaydı iyi gunumde kötü günümdee
Yerini sevmemiştir muhtemelen kuzu ondandırryaaaa ne güzel maşallah umarım hep seninle kalır
ben de çok istiyorum yetiştirmek ama kuruyo hep
pencere önüne koyuyorum ama beni sevmiyo galibe keratalarYerini sevmemiştir muhtemelen kuzu ondandırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?