Hahahahaha tam önüne değildee biraz uzakta olabilirr benim kolon tarafında ama cam karşılıklıpencere önüne koyuyorum ama beni sevmiyo galibe keratalar
Artık adanalıyıkAntepte oturan tek kişiD u t dutumuzzzz
Ve antepte oturuyorken evlenip giden adanaya minnoşumuzzMinnosprenses
Hahahahaha tam önüne değildee biraz uzakta olabilirr benim kolon tarafında ama cam karşılıklı
Yaşamıyacagı vardııneyse birgün beni de severler belkim
3 tane afrika menekşem vardı saksı küçük değiştireyim dedim biri öldü biri yaralı biri de yıkılmadm ayaktayım deyyo :d
güneşe ateş eden memleketArtık adanalıyık
Oyyyy guzuuuum sen gibi pek güzeller bende birazdan benim bebelerimi atayımFatmazell sen beni msjımı görmediiiinnn ammaaa hadiii öyleee olssuuunnnn ciçeklerimi atem dedim sana
Eki Görüntüle 2970529
Eki Görüntüle 2970528
Sardunya çiçeğimd eböyle çiçek açarrr dökülür gene gelir kışın daha çok olurr
Bu
Eki Görüntüle 2970530 önceden çekmiştimm
Oyy haberini öperiim seninnnOyyyy guzuuuum sen gibi pek güzeller bende birazdan benim bebelerimi atayımvallahi dizi izlerdim annemlerden müjdeli haberimi aldım size haber vermek için geldiim
Yaaaa ben dedim sana işteee amaa inanmıyonn banaa siz çalışmaya devam edin ama aklında cocuk olarak tutmaa hep kafanı rahatt tutt hiç birşey düşünme olacakk cok daha yeni evlisin daha cok gençsin maşaallahh sanaTestlerimiz tertemiz çıkmış düşüğe sebep hiçbir şey çıkmamış doktor denemeye devam etsinler demiş canlarııım çok mutluyum çokkk
Guzuuum allah razı olsun inşallah tez vakitte benim gibi isteyenlerle beraber nasip olsun inşallahOyy haberini öperiim seninnn
At bekliyeenm
Yaaaa ben dedim sana işteee amaa inanmıyonn banaa siz çalışmaya devam edin ama aklında cocuk olarak tutmaa hep kafanı rahatt tutt hiç birşey düşünme olacakk cok daha yeni evlisin daha cok gençsin maşaallahh sana
yaaaaa minnoşummm çok şükürTestlerimiz tertemiz çıkmış düşüğe sebep hiçbir şey çıkmamış doktor denemeye devam etsinler demiş canlarııım çok mutluyum çokkk
Aminn kuzucummmGuzuuum allah razı olsun inşallah tez vakitte benim gibi isteyenlerle beraber nasip olsun inşallah
yaaaa bunlar çok gözelllllKaktüs sarmaşık ve bambum var 1 senedir çiçeklere merak sardım taşındığım yerde de deve tabanı monstera alacağım
Jou bir mucizee bakın bakam bebeklerimee
Aayyy harika yaaaa ne güxell büyümüşleerrrKaktüs sarmaşık ve bambum var 1 senedir çiçeklere merak sardım taşındığım yerde de deve tabanı monstera alacağım
Jou bir mucizee bakın bakam bebeklerimee
Durmadan yavru veriyorlar ablasııAayyy harika yaaaa ne güxell büyümüşleerrr
Hahha evlilik nasıl diyordun ya bak gülben Bi gece bile dayanamamışcanım bölüm sonundaydı o sahne
gülben esatla evleniyor gecede yapamadım diye eve dönüyor buluş gül gibi çocuğu bıraktı geri geldi
Vallahaa yerlerini pek sevmişlerrr kuzuuuDurmadan yavru veriyorlar ablasıısaksı yetiştiremeyecem bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?