Temammmmmsabaha alırım gönlünü
Taş yutmuş gibiyim yaTemammmmmsen bolca dinlen sabahın köründe kalktın
Aaa neden dutum birşeymi dokundu sanaTaş yutmuş gibiyim yamidem çok ağrıyor
Aynen kuzu Allah in izniyle hic birsey olmaz korkma kötü aliskanligimiz yok sükürYaniii kimisi hamileyken foşur foşur sigara içerdiii birşey olmadı çocuğa allahtan sigarayla hiç aram yok benim yediğim içtiğim hiçbirşey yok
Aynenn vallaha şükürrr uşakkk napıyorrrAynen kuzu Allah in izniyle hic birsey olmaz korkma kötü aliskanligimiz yok sükür
Bilmiyım aşkısı galiba stresten uzun zamandır böyle. Bişeyleri kafama takınca ağrıyoAaa neden dutum birşeymi dokundu sana
Sense aynı bennBilmiyım aşkısı galiba stresten uzun zamandır böyle. Bişeyleri kafama takınca ağrıyo
Uyumaya calisiyor yavrumAynenn vallaha şükürrr uşakkk napıyorrr
Aaayyyy kuzuummm sakinnn olllllUyumaya calisiyor yavrumYa gece gece cıldırdım ya elime ne geçtiyse tavana attim dis kapiyi vurdum hizli hizli Sinirden elim ayağim titriyo biktim bu ust kattakilerden nefret geldi artik. Ya kalbim nasi hizli atiyo varya titriyom su an. Eşimde evde yok zaten olsa bunlari yaptirtmazdi delirdim oklava bile firlattim. Sinirden ölcem Ya insan degil bunlar gec 1de bile ses yapiyolar her sesleri yürümeleri bile küt küt pat pat. Allah im bir an önce burdan kurtulmayi diliyorum. Sinirden elllerim titriyoo
Geçecekk inşaallahhNe biliym ya
Hic böyle olmamistim yemin ederim sinir krizi gecirdim. Yetti artik ya gündüzü gectim gece ya 12de 1de o cikardiklari ses varyaAaayyyy kuzuummm sakinnn olllll
Bunlar insan değilkiii zateennn inadına yapıyolarr resmenn böylr l.nett insann görmedimm benn zatenn terbiyesizlerrr ne zaman gidiceksiniz o evdenn iyice strese girdin sende yaa
Terbiyesizlerrrr bilerektirr o zatenn yoksa biz zaten rahatsız olmayızdaa bunların yaptığı farklı harekettt marta kadar çıkarsınız allahınn izniyleeeHic böyle olmamistim yemin ederim sinir krizi gecirdim. Yetti artik ya gündüzü gectim gece ya 12de 1de o cikardiklari ses varya2 3ay kadar kaldı nasipse tasinmayi düsünüyoruz. İnsan degiller ki anlamazlar simdi sustular cünkü bagirdim hersey dedim firlattim ne varsa tavana. Yine yaparlar insan olmaz bunlar bi an önce kurtulsam surdan
Hayirlisi insallah kuzum dua etTerbiyesizlerrrr bilerektirr o zatenn yoksa biz zaten rahatsız olmayızdaa bunların yaptığı farklı harekettt marta kadar çıkarsınız allahınn izniyleee
Haklısınn ama kuzumm bunlar hoca insanlarr bide yanii bunasıl birşeyyHayirlisi insallah kuzum dua etHerkesin var bi imtihani iste Ama delirttiler sonunda hayır hamilelikte ayri bi sinirli yapti beni iyice tahammülsüzleştim
Amaann salla hırsımı aldım birazHaklısınn ama kuzumm bunlar hoca insanlarr bide yanii bunasıl birşeyy
Aaa hamilesin sakin ol canım bi su iç. Bazıları kendinin farkında olmuyor. Ne kadar şamatacı olduklarınınUyumaya calisiyor yavrumYa gece gece cıldırdım ya elime ne geçtiyse tavana attim dis kapiyi vurdum hizli hizli Sinirden elim ayağim titriyo biktim bu ust kattakilerden nefret geldi artik. Ya kalbim nasi hizli atiyo varya titriyom su an. Eşimde evde yok zaten olsa bunlari yaptirtmazdi delirdim oklava bile firlattim. Sinirden ölcem Ya insan degil bunlar gec 1de bile ses yapiyolar her sesleri yürümeleri bile küt küt pat pat. Allah im bir an önce burdan kurtulmayi diliyorum. Sinirden elllerim titriyoo
Ohhhh vallahaa çok iyi ettinnnn tavana vurmayaAmaann salla hırsımı aldım birazSessiz moda aldılar şu an
Kuzum benim sakin ol, allah yardımcınız olsun. Inş tez vakitte huzura kavuşursunuzUyumaya calisiyor yavrumYa gece gece cıldırdım ya elime ne geçtiyse tavana attim dis kapiyi vurdum hizli hizli Sinirden elim ayağim titriyo biktim bu ust kattakilerden nefret geldi artik. Ya kalbim nasi hizli atiyo varya titriyom su an. Eşimde evde yok zaten olsa bunlari yaptirtmazdi delirdim oklava bile firlattim. Sinirden ölcem Ya insan degil bunlar gec 1de bile ses yapiyolar her sesleri yürümeleri bile küt küt pat pat. Allah im bir an önce burdan kurtulmayi diliyorum. Sinirden elllerim titriyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?