Yaniii kimisi hamileyken foşur foşur sigara içerdiii birşey olmadı çocuğa allahtan sigarayla hiç aram yok benim yediğim içtiğim hiçbirşey yok
Aynen kuzu Allah in izniyle hic birsey olmaz korkma kötü aliskanligimiz yok sükür

Reactions: Jou
Aynenn vallaha şükürrr uşakkk napıyorrr
Uyumaya calisiyor yavrum Ya gece gece cıldırdım ya elime ne geçtiyse tavana attim dis kapiyi vurdum hizli hizli Sinirden elim ayağim titriyo biktim bu ust kattakilerden nefret geldi artik. Ya kalbim nasi hizli atiyo varya titriyom su an. Eşimde evde yok zaten olsa bunlari yaptirtmazdi delirdim oklava bile firlattim. Sinirden ölcem Ya insan degil bunlar gec 1de bile ses yapiyolar her sesleri yürümeleri bile küt küt pat pat. Allah im bir an önce burdan kurtulmayi diliyorum. Sinirden elllerim titriyoo

Aaayyyy kuzuummm sakinnn olllll
Bunlar insan değilkiii zateennn inadına yapıyolarr resmenn böylr l.nett insann görmedimm benn zatenn terbiyesizlerrr ne zaman gidiceksiniz o evdenn iyice strese girdin sende yaa

Aaayyyy kuzuummm sakinnn olllll
Bunlar insan değilkiii zateennn inadına yapıyolarr resmenn böylr l.nett insann görmedimm benn zatenn terbiyesizlerrr ne zaman gidiceksiniz o evdenn iyice strese girdin sende yaa
Hic böyle olmamistim yemin ederim sinir krizi gecirdim. Yetti artik ya gündüzü gectim gece ya 12de 1de o cikardiklari ses varya 2 3ay kadar kaldı nasipse tasinmayi düsünüyoruz. İnsan degiller ki anlamazlar simdi sustular cünkü bagirdim hersey dedim firlattim ne varsa tavana. Yine yaparlar insan olmaz bunlar bi an önce kurtulsam surdan

Terbiyesizlerrrr bilerektirr o zatenn yoksa biz zaten rahatsız olmayızdaa bunların yaptığı farklı harekettt marta kadar çıkarsınız allahınn izniyleee

Terbiyesizlerrrr bilerektirr o zatenn yoksa biz zaten rahatsız olmayızdaa bunların yaptığı farklı harekettt marta kadar çıkarsınız allahınn izniyleee
Hayirlisi insallah kuzum dua et Herkesin var bi imtihani iste Ama delirttiler sonunda hayır hamilelikte ayri bi sinirli yapti beni iyice tahammülsüzleştim

Aaa hamilesin sakin ol canım bi su iç. Bazıları kendinin farkında olmuyor. Ne kadar şamatacı olduklarının

Kuzum benim sakin ol, allah yardımcınız olsun. Inş tez vakitte huzura kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…