Allah razi olsun canim. Sakinledim şu an kisa capli bi sinir krizi idi gecti sükürAaa hamilesin sakin ol canım bi su iç. Bazıları kendinin farkında olmuyor. Ne kadar şamatacı olduklarının
Sagol kuzumm Allah razi olsunKuzum benim sakin ol, allah yardımcınız olsun. Inş tez vakitte huzura kavuşursunuz
Su an inanir misin yapmasaydim diyorum ama o an ne yaptigim ne söyledigimin farkinda degildim sadece sinirim firladiOhhhh vallahaa çok iyi ettinnnn tavana vurmaya
Boosssvveeerrrr bugüne kadar sen sustunnn birazda onlar sussunn dursunn otursunlarrrSu an inanir misin yapmasaydim diyorum ama o an ne yaptigim ne söyledigimin farkinda degildim sadece sinirim firladiUmarim bi daha olmaz
Ayyy insallah yaBoosssvveeerrrr bugüne kadar sen sustunnn birazda onlar sussunn dursunn otursunlarrr
Bende sinirlendiimm onlaraaaaAyyy insallah ya
Nerde onlarda o saygi o düsünce o zihniyet
Bosver kuzucum gecti gitti isteBende sinirlendiimm onlaraaaa
Onların üste olması sıkıntı inşallah uyuzluk yapmazlar. Annemin üst komşusu çiğdem kabuğu atardı.Allah razi olsun canim. Sakinledim şu an kisa capli bi sinir krizi idi gecti sükürTeşekkür ederim
O sekilde bi sorunumuz yokta benim sorunum gürültü her konusmalari bizim evde telefonla konusmalari bizim evde yürümelerinin sesleri kütür patir her bi sesleri ya. Sessizlik ne bilmiyolarOnların üste olması sıkıntı inşallah uyuzluk yapmazlar. Annemin üst komşusu çiğdem kabuğu atardı.
Olmasunnn zatennn senin yerinee ben onları pıçaakk cekerruuummmmmBosver kuzucum gecti gitti isteBir daha olmaz insallah
Huuu huuu cok harikaOlmasunnn zatennn senin yerinee ben onları pıçaakk cekerruuummmmm
Eşim surprz yaptı canım, benimde haberim yoktuDövv hakettii zatennn hiçbirimimiz haberi yoktuu bianda yok oldu haber vermediiii terboyesiizzzzzbebeklinick
Eki Görüntüle 2970807
Sadece dovuLmekten olsa bari
Hahahaha kan çıkmazz korkuturummm misss gibii dahadaa yapamazzzHuuu huuu cok harikaAma kan çıkmasin sapiyla vur kalın kafalarına
Hahahaha kan çıkmazz korkuturummm misss gibii dahadaa yapamazzz
Hahahahahha harika bi çılgınlıkk ya bayıldımmmEşim surprz yaptı canım, benimde haberim yoktu
Camasir kıyafet toplamış almis sirtina çantayı, yanıma geldi hadi gidiyoruz dedi öyle bir çılgınlık oldu
Bu iyi gelir herhaldee sana heeeeeSadece dovuLmekten olsa barineyssssee
Inş kuzum çok zor bilirim, bizim başımızda da varSagol kuzumm Allah razi olsunTez zamanda bu insanlardan uzağı nasip etsin Rabbim dua et bize
Allah sizinde yardimciniz olsun dilerim tez zamanda kurtulursunuzInş kuzum çok zor bilirim, bizim başımızda da varçok iyi anlıyorum. Bende hep dua ediyorum valla ınş huzura ereriz kuzum
Amiinn cancazim, yüreğinden öperimAllah sizinde yardimciniz olsun dilerim tez zamanda kurtulursunuzİnsallah huzurlu günlere ereriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?