İyi akşamlar moruumm
Kızz ben her gün iciyorum nolcakmis sadece azalttim ve açık iciyorumOooo bugünnn çay günüymüş aşkooo bende yqptım çayyy şini koyacammm kocişeekendimede çok çok açık içicem dün içtim ama bugünde içsem birşey olurmu acaba
Şekerim sınırda kuzuu işin tuğafı nasıl olur yanii cok nadirdir tatlı yemek benim ve çayım hep şekersizdiirr bizde hiç beklemezdik çok şaşırdıkYaa neden kiben tatlısız duramam çok severim tatlı şeyleri
İyi akşamlar moruumm
İyi seyirler kayifler nasıl ?
Hmm anladım sevmiyorsan aramazsın pek o zaman kuzummŞekerim sınırda kuzuu işin tuğafı nasıl olur yanii cok nadirdir tatlı yemek benim ve çayım hep şekersizdiirr bizde hiç beklemezdik çok şaşırdık
Çok şükür kuzum iyiyimŞükür Allaha canomm sen nasılsın
Lan anamdaydım yeni geldim
Helal olsunn beeeeğğ tamam bende içem yaninada tuzlu kurabiyeeKızz ben her gün iciyorum nolcakmis sadece azalttim ve açık iciyorumÇaysız yapamam ben
Susss sabah ananamı dedimmm durumlarsa görüyorumm seni pislikkkLan anamdaydım yeni geldim
Severimm ara da yerimm kuzum olsa yiyebilsem keşkeHmm anladım sevmiyorsan aramazsın pek o zaman kuzumm
Hmm anladım sevmiyorsan aramazsın pek o zaman kuzumm
Sadakatsiz izliyor muzun kuzucummSeverimm ara da yerimm kuzum olsa yiyebilsem keşke
Yok kuzumm izlerdim ama bıraktımmSadakatsiz izliyor muzun kuzucumm
Ayyy eşimde onu hiç kaçırmaz ben bir iki bölümünü kaçırdım izleyesim gelmiyor artıkYok kuzumm izlerdim ama bıraktımm
Topiğimde varr gelebilirsin oralara
Dizi manyağı olduğum için açmışım hepp
Amaa buara hep aşk mantık intikam ı izliyorummhiç kaçırmıyorumm
Hahahaha yaa sezon girince biran sardım nebilimm bide sıkıldımmAyyy eşimde onu hiç kaçırmaz ben bir iki bölümünü kaçırdım izleyesim gelmiyor artıksadakatsiz neden bıraktın gıı çok alengirli işler gönüyor bakk
Hös liSusss sabah ananamı dedimmm durumlarsa görüyorumm seni pislikkk
İc kuzu ben oglumdaykende ictim hic bi sorun olmadiHelal olsunn beeeeğğ tamam bende içem yaninada tuzlu kurabiyee
Yaniii kimisi hamileyken foşur foşur sigara içerdiii birşey olmadı çocuğa allahtan sigarayla hiç aram yok benim yediğim içtiğim hiçbirşey yokİc kuzu ben oglumdaykende ictim hic bi sorun olmadiCok icmiycen bide acik icecen zarari yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?