Oooo bugünnn çay günüymüş aşkooo bende yqptım çayyy şini koyacammm kocişee kendimede çok çok açık içicem dün içtim ama bugünde içsem birşey olurmu acaba
Kızz ben her gün iciyorum nolcakmis sadece azalttim ve açık iciyorum Çaysız yapamam ben

Reactions: Jou
Şekerim sınırda kuzuu işin tuğafı nasıl olur yanii cok nadirdir tatlı yemek benim ve çayım hep şekersizdiirr bizde hiç beklemezdik çok şaşırdık
Hmm anladım sevmiyorsan aramazsın pek o zaman kuzumm

Yok kuzumm izlerdim ama bıraktımm
Topiğimde varr gelebilirsin oralara
Dizi manyağı olduğum için açmışım hepp
Amaa buara hep aşk mantık intikam ı izliyorumm hiç kaçırmıyorumm
Ayyy eşimde onu hiç kaçırmaz ben bir iki bölümünü kaçırdım izleyesim gelmiyor artık sadakatsiz neden bıraktın gıı çok alengirli işler gönüyor bakk

Ayyy eşimde onu hiç kaçırmaz ben bir iki bölümünü kaçırdım izleyesim gelmiyor artık sadakatsiz neden bıraktın gıı çok alengirli işler gönüyor bakk
Hahahaha yaa sezon girince biran sardım nebilimm bide sıkıldımm hep kocam yüzünden eve oluyor kaçırıyorumm bakma cuma gün o dizim var ama sırf masterchef yok diye bana veriyorr

İc kuzu ben oglumdaykende ictim hic bi sorun olmadi Cok icmiycen bide acik icecen zarari yok yani
Yaniii kimisi hamileyken foşur foşur sigara içerdiii birşey olmadı çocuğa allahtan sigarayla hiç aram yok benim yediğim içtiğim hiçbirşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…