Bak adaaaş ben evde buhran geçiriyorumkış gününde gezilmez otur oturduğun yerde
Hahahahahah vallaahaa büyüsünn yapacamm o bebeyleee totosuna vuracam sürekliiiiahahahaa bebenle zeni zumba yaparken hayal ettim de
O beni bi salsa. Hasta hiç çekilmiyor. Evde şuan iki tane bebek var. Biri 100 kgHahahahahahaha gell gelll boşverr sall onuuu
Hahahaha lazım beniiim hele pazar günü burdalarSevecekksuunnn aluşşs
Onların gelmesine 1 ay
Bolbol benlesunnnn
Nasılsın kelebükümSelamm kızlar naparsınız. Kocam 1 haftadır evde. Baydımmaz biraz sohbet edek
Balkona çık bari canım. Kömür kokusu eşliğinde az biraz hava alBak adaaaş ben evde buhran geçiriyorum
Ooyyyy senin işin çokO beni bi salsa. Hasta hiç çekilmiyor. Evde şuan iki tane bebek var. Biri 100 kg
kocayı sev gız başbaşa ormantik dakikalar yaşayın işteSelamm kızlar naparsınız. Kocam 1 haftadır evde. Baydımmaz biraz sohbet edek
Ooo bu pazarmı kızzzzHahahaha lazım beniiim hele pazar günü burdalar
Kömür kokusu yok burda adana ve ciğer kokusu var yen miBalkona çık bari canım. Kömür kokusu eşliğinde az biraz hava al
Nasılsın kelebüküm
Ooyyyy senin işin çok
2 bebe bi koca oluncaa offf hiç çekilmez anamm yaa başında resmen 3 bebe
üfff çalışan çalışmaktan evde oturan evde durmaktan sıkkın nasıl bozacaz bu kızıl döngüyüBak adaaaş ben evde buhran geçiriyorum
manyahhHahahahahah vallaahaa büyüsünn yapacamm o bebeyleee totosuna vuracam sürekliiii
Sen evde otur ev iyidir. Şöyle yumuşatıcıyla yerleri de sil. Boşverrrr ne işin var dışarda. Bi de dizi aç ohhhhKömür kokusu yok burda adana ve ciğer kokusu var yen milojman çok yakın oraya sürekli onların kokusu
Çok teşekkür ederim fatmaGel beraber olsun moruumm
Allah razi olsun canim
İnsallah uslu olur kız bak kız diyorum icimden geciyo yani (hayirlisi tabiki)Hahahahahaha bağırcam sana madooooooo hep ağlıyorr dicemm o ağladıkça ben aglicam bana kolay gelsiinn
yaaa ikinci mi maşallahAllah razi olsun canimTanistigima cok memnun oldum Aahh ben hic örgü falan bilmem ki Oğlumun battaniyesini yelegini patiğini bile annem örmüstü
hayırlıı işşşlleeeerrrrrrrrrYok canım tek bebe ve bebe görünümlü koca.
üfff çalışan çalışmaktan evde oturan evde durmaktan sıkkın nasıl bozacaz bu kızıl döngüyü
manyahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?