tamm ben işi bırakınca beraber sıkılıırzBozarsan sen bozarsın bu döngüyü mucizek
Kendince hareketliligi evi dagittigi falan oluyor elbette ama genel itibari ile iyi ya masallahÇocuğun poposunu cimcir. Boynuna kocamanboncuk as. Maşallah canım. Bu devir de uslu uşak zor bulunur.
Tamam amma gonyaya taşın bırakınca işi bana kanki oltamm ben işi bırakınca beraber sıkılıırz
Çocuğun yumuşatıcısından koyuyorum. Misafirler ayy ev ne güzel bebek kokuyor diyorlar.Yerleri silerken yumuşatıcı mı koyuyorsunuz ayy bir yaşıma daha girdim güzel koku bırakması için mi yoksa iyi sildiği için mi hele de bakambundan sonra öyle yapayım bende
amiiinnn inşallahh kuzum benimmmHayirlisi olsun gülümRabbim saglicakla versin hepimize Tüm bekleyen isteyen sabreden herkese hep duam
Maşallah butonu gelmeli. Sayın yöneticilerrrKendince hareketliligi evi dagittigi falan oluyor elbette ama genel itibari ile iyi ya masallahSagol canim Allah razi olsun
Yaaaa Allah seniiÇocuğun yumuşatıcısından koyuyorum. Misafirler ayy ev ne güzel bebek kokuyor diyorlar.Bebekli evde bi başka diyorlar.
O sırada ben
Maşallah butonu gelmeli. Sayın yöneticilerrr
aahhhh yaa anneanne diyince insanın içi gidiyorrrKöyde oturmuyor annemler şehir merkezindeler keşke köyde yaşasalardı ammabi tane köyümüz vardı anneannem yaşardı oda vefat edince köyümüzde kalmadı artık
O kayıyor ya denedim deYaaaa Allah seniibende de yumoş var olmam mı
yaaaaBebeğimmm butun kizlar burda bi sen yazdin bana
Aşklarınnn kirazınnn bitanesiii yazışını göremedimmm yoksa seni bırakırmıyiiimmm beeeğğnnnnn
Evet guzumm birde ismini taşıyorum çok zordu cenazesine gitmek 8 saat yol gittim ama nasıl gittim 8 yıl gibi geçmişti bana bebem olsun seveyim istiyordu hadi yapın da seveyim ben ölmeden der dururdu göremeden gitti işte hayat böyle bugün varsın yarın yoksun hayatın kıymetini bilmek gerekaahhhh yaa anneanne diyince insanın içi gidiyorrr
Benim evim de fayans yok guzum bi holüm fayans sadece diğer yerler muşamba kara betondu muşamba kestirttik heryere ondan kaplattık lojmandayım ya eski yapı olunca ancak idare ediyoruz işte tayinci oluncaO kayıyor ya denedim defayanslarda özellikle
yaaaaa bu aneannelerrrr böylee ayyy ağlıcammm gerçektenn çok kötü birşeyy yeminlen gözüm dolduuu bide unutama beni şarkı çalıyor şuan hepten dökülecemm gibiiiEvet guzumm birde ismini taşıyorum çok zordu cenazesine gitmek 8 saat yol gittim ama nasıl gittim 8 yıl gibi geçmişti bana bebem olsun seveyim istiyordu hadi yapın da seveyim ben ölmeden der dururdu göremeden gitti işte hayat böyle bugün varsın yarın yoksun hayatın kıymetini bilmek gerekAdına birer Fatiha okur musunuz kızlar rabbim mekanını cennet eylesin inşallah rabbim sıralı ölüm versin uzun hayırlı önürler versin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?