Yerleri silerken yumuşatıcı mı koyuyorsunuz ayy bir yaşıma daha girdim güzel koku bırakması için mi yoksa iyi sildiği için mi hele de bakam bundan sonra öyle yapayım bende
Çocuğun yumuşatıcısından koyuyorum. Misafirler ayy ev ne güzel bebek kokuyor diyorlar. Bebekli evde bi başka diyorlar.

O sırada ben

aahhhh yaa anneanne diyince insanın içi gidiyorrr
Evet guzumm birde ismini taşıyorum çok zordu cenazesine gitmek 8 saat yol gittim ama nasıl gittim 8 yıl gibi geçmişti bana bebem olsun seveyim istiyordu hadi yapın da seveyim ben ölmeden der dururdu göremeden gitti işte hayat böyle bugün varsın yarın yoksun hayatın kıymetini bilmek gerek Adına birer Fatiha okur musunuz kızlar rabbim mekanını cennet eylesin inşallah rabbim sıralı ölüm versin uzun hayırlı önürler versin herkese

O kayıyor ya denedim de fayanslarda özellikle
Benim evim de fayans yok guzum bi holüm fayans sadece diğer yerler muşamba kara betondu muşamba kestirttik heryere ondan kaplattık lojmandayım ya eski yapı olunca ancak idare ediyoruz işte tayinci olunca

yaaaaa bu aneannelerrrr böylee ayyy ağlıcammm gerçektenn çok kötü birşeyy yeminlen gözüm dolduuu bide unutama beni şarkı çalıyor şuan hepten dökülecemm gibiii
anneannemde bana öyle dedii biara 4 sene önce senin çocuğunu görmeden gitmiyimm derdi bana dedim anneanne deme öylee ağzından yell alsınn dedimm öyle etkilendimkiii allah uzun ömürler versinn diyorum hep ona babannemde geçen dedi inşallah görürüm diye beni hepten ağlattılarrr
ben okduum şuan kuzu ruhuna gitsin mekanı cennet olsun amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…