Ay bi kahve yapanımız olsa da bi içsek ya. Evinde kayfe olan var mı. 1 tatlı kaşığı verebilir müsünüzzhayırlıı işşşlleeeerrrrrrrrr
ooyyyyyy ne güzelll amaaaa uslu dursundaa heleeeİnsallah uslu olur kız bak kız diyorum icimden geciyo yani (hayirlisi tabiki)
Ben oglumu büyütürken hic zorlanmadim acemi olmama ragmenBakalim bu nasi olacak
Sagol mucizemyaaa ikinci mi maşallahben dememnun oldum canım
hım olsun örecek birilerinin olması da çok iyi
Kız daha kolay geliyor ama her bebek farklı tabiİnsallah uslu olur kız bak kız diyorum icimden geciyo yani (hayirlisi tabiki)
Ben oglumu büyütürken hic zorlanmadim acemi olmama ragmenBakalim bu nasi olacak
Ay bi kahve yapanımız olsa da bi içsek ya. Evinde kayfe olan var mı. 1 tatlı kaşığı verebilir müsünüzz
Hee kızzOoo bu pazarmı kızzzz
Bende ağzımı dayayacak para yok güzelim.
bence bu sana anca yeterr anca ayılırsınnnnn
Çok şükür kuzum iyiyimİyi olmaya çalışiyruk. Sen nasılsın canım
Ayy valla hayirlisi olsun saglikli olsunda bi zaman sora duzene giriyor zatenKız daha kolay geliyor ama her bebek farklı tabi
hahahahhahaha ooo köydende neler nelerr gelirr şimdiiiiiiiiiiiiiiiiHee kızzsabahtan beri yarım saatte bir görüntülü araşıyoruz annemle şunu da koy bunu da getireyim diye
Bozarsan sen bozarsın bu döngüyü mucizeküfff çalışan çalışmaktan evde oturan evde durmaktan sıkkın nasıl bozacaz bu kızıl döngüyü
manyahh
aallll bendende okadarr okadar battıkkiiiiBende ağzımı dayayacak para yok güzelim.
Çocuğun poposunu cimcir. Boynuna kocamanAyy valla hayirlisi olsun saglikli olsunda bi zaman sora duzene giriyor zatenOglum usluydu hala öyle pek yaramaz degil ama bu ne olur bilemem
Hayirlisi olsun gülümooyyyyyy ne güzelll amaaaa uslu dursundaa heleee
demii kızz buaralarr herkes kız diyorr ama bakalummm
Köyde oturmuyor annemler şehir merkezindeler keşke köyde yaşasalardı ammahahahahhahaha ooo köydende neler nelerr gelirr şimdiiiiiiiiiiiiiiii
heee yaaa amaannn boşver yaz bebesi iyi olurSagol mucizemEvet elim pek yatkin degil yapcak yok Zaten yaz bebeleri bosver
ttatlı kıs
Yerleri silerken yumuşatıcı mı koyuyorsunuz ayy bir yaşıma daha girdim güzel koku bırakması için mi yoksa iyi sildiği için mi hele de bakamSen evde otur ev iyidir. Şöyle yumuşatıcıyla yerleri de sil. Boşverrrr ne işin var dışarda. Bi de dizi aç ohhhh
Bebeğimmm butun kizlar burda bi sen yazdin banattatlı kıs
Mart gibi ikinci vurgun olcakmış.aallll bendende okadarr okadar battıkkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?