- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
yaaaaağğğ o zaman sen daha tatlısındırEvet beybi çok tatlilar
Yaaa gece bilmiyorum göbeğimm de cok az bi tekme hissettim gibiydi sosyoo erkenmi bilmiyorum ama çok değişikti yaYaramazlık yok aferin size
ne zamanAz önce öptüm seni haberin bile yok...çık şu şoktan artık
oooo hamarat insanın hali bir başka oluyor tabiBakk bende 1 saate 3 çeşit yemekk yaptımm
Yaaa yirim senii mucizem, sende bal mısın acabayaaaaağğğ o zaman sen daha tatlısındır
Eveeet öptüm vallane zaman
görmedim ben
öptün mü gerçekten
Sende hamaratsın amaa fenaaaoooo hamarat insanın hali bir başka oluyor tabi
Oyyy kuzuuummm ınşYaaa gece bilmiyorum göbeğimm de cok az bi tekme hissettim gibiydi sosyoo erkenmi bilmiyorum ama çok değişikti ya
Sende hamaratsın amaa fenaaa
Alışınnnn artıkk bizde öpüşmelerr bolllne zaman
görmedim ben
öptün mü gerçekten
Ahahahah bilmemm 13 ocakta belli olur artıkınn değullmmuuuuuuuuuOyyy kuzuuummm ınşben hiç anlamam kii ınş öyledir, o zaman erkek mi ki
Hep öp ablaammm beniii ihtiyacım oluyor çokk
Yoksa paciko doğacak zaten kuzuAhahahah bilmemm 13 ocakta belli olur artıkınn değullmmuuuuuuuuu
Yaaaa ayyy cottonuum demekki bebiş kendini hissettirmeye başladıYaaa gece bilmiyorum göbeğimm de cok az bi tekme hissettim gibiydi sosyoo erkenmi bilmiyorum ama çok değişikti ya
Sen evli misin kirazıım ? Hiç sormak aklıma gelmediYoksa paciko doğacak zaten kuzu
Benimmm güzelll fatmooommmmm ooyyyşşs boll boll öperummm seniiiiBenim duygusal hamişiiim
Hahahah evetttt yerimm yerr yerrrrYoksa paciko doğacak zaten kuzu
Hahahahaha guzum benim yaa çok sevimli ayılar olmuşuzzBenimmm güzelll fatmooommmmm ooyyyşşs boll boll öperummm seniiii
Evliyim kuzumSen evli misin kirazıım ? Hiç sormak aklıma gelmedi
Belkii başkadır ama çok tugaftı bilmiyorumm ya kuzuu 4 aylık olduk şuan 3 ayı bitirdik heptenYaaaa ayyy cottonuum demekki bebiş kendini hissettirmeye başladıyavaş yavaş anasııı konuş onunla canı sıkılmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?