yeni gördüm bunuuuu
yaaaa balkuzu ben seni uzaktan seviyodum artık yakından seveebilirimYaaa yirim senii mucizem, sende bal mısın acaba
evettttttEveeet öptüm valla
öp beni yala beni yut beni manyak manyak işler diyo cübbeli amaaaaAlışınnnn artıkk bizde öpüşmelerr bolll
Hahahahaha benim öpücüklerim bitmezzzzzzHahahahaha guzum benim yaa çok sevimli ayılar olmuşuzz
Hahahahahahaha bizdeee delilikkk varr o ayrııyeni gördüm bunuuuu
yaaaa balkuzu ben seni uzaktan seviyodum artık yakından seveebilirim
evetttttt
öp beni yala beni yut beni manyak manyak işler diyo cübbeli amaaaa
Ee belkide gerçekten tekmesiydi haaBelkii başkadır ama çok tugaftı bilmiyorumm ya kuzuu 4 aylık olduk şuan 3 ayı bitirdik hepten
Ayyyy varmış öylede yaa 9 ay boyunca nubununu açmayann bile bebekler varmışArtık doğunca öğreniriz
Yaa çok sevindimyaaaa balkuzu ben seni uzaktan seviyodum artık yakından seveebilirim
Hahahahahaha hiç belli olmazzz erkekte olsa kızdaa olsa babası odasını beşiktaş edecekmiişşşEe belkide gerçekten tekmesiydi haaacaba kız mı olacak erkek mii erkek olsun teyzesi onunla araba oynasın
Senin ki paciko napsa yeri kuzuAyyyy varmış öylede yaa 9 ay boyunca nubununu açmayann bile bebekler varmış
Ben bilmiyordum senin evli olduğunu bak sen çok dikkatlisin demekkiEvet kuzu,sende evlisin biliyorum
Ooyyyy canimm bitanemsin benimm güzell kuzumm hep duamadasınızz gerçekten aklıma geldikçe dua ediyorum hepinizeeSenin ki paciko napsa yeri kuzu
Hahahah benim koca gibi benimkide koyu fanatik fenerli hastane odasını Fenerbahçe şeyleriyle süsleyecek ve hastaneden çıkarken de Fenerbahçeli hastane çıkışı giydirecekmiş yaa bu kocalar deli gerçektenHahahahahaha hiç belli olmazzz erkekte olsa kızdaa olsa babası odasını beşiktaş edecekmiişşş
Hahahaha haahh bak onu demeyi unuttumm hastane çıkışı kiyafetidee besiktaş olcak doğuğu an giycek diyorr dedimm delisinn yaaaHahahah benim koca gibi benimkide koyu fanatik fenerli hastane odasını Fenerbahçe şeyleriyle süsleyecek ve hastaneden çıkarken de Fenerbahçeli hastane çıkışı giydirecekmiş yaa bu kocalar deli gerçekten
senin sevgi seli kalbini seveyimYaa çok sevindimistediğin kadar sevgimiz vardır her daim beybito
bana da bana da et noluğğğğğOoyyyy canimm bitanemsin benimm güzell kuzumm hep duamadasınızz gerçekten aklıma geldikçe dua ediyorum hepinizee
Hepinizee ediyorumm kuzummmmmsenin sevgi seli kalbini seveyim
bana da bana da et noluğğğğğ
Olsun sağlıcakla gelsinlerde giydiririz napalımHahahaha haahh bak onu demeyi unuttumm hastane çıkışı kiyafetidee besiktaş olcak doğuğu an giycek diyorr dedimm delisinn yaaa
Tabiiki öyle canım beniimmOlsun sağlıcakla gelsinlerde giydiririz napalım
Allah razı olsun guzummHepinizee ediyorumm kuzummmmmFatmazell Noisy Girl başka kim vardıı ya tabiii bidee
Kelebeğümünnn evliliğiii içinnnnnn
mavikelebek34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?