Ne yaptınn yemehhhhhhAllah razı olsun guzummhayırlısıyla inşallah
canımsınnn mısın eğen canımsansa bana canım deme cicim deHepinizee ediyorumm kuzummmmmFatmazell @ozo1907 başka kim vardıı ya tabiii bidee
Kelebeğümünnn evliliğiii içinnnnnn
mavikelebek34
Ciciminnn ta içisiinn beeeğğcanımsınnn mısın eğen canımsansa bana canım deme cicim de
Zeytinyağlı yeşil fasulye pilav yaptım guzumNe yaptınn yemehhhhhh
Evet konuşmalarını görmüştüm beybi unutmamBen bilmiyordum senin evli olduğunu bak sen çok dikkatlisin demekkiseni hep durumlardan tanıyordum artık bacımsuyum oldun he ona göre
Hehehehe evet yaşasııınEvet konuşmalarını görmüştüm beybi unutmambacıları severiz, yaşasın bacimsular
Cansın sen pacikomun anasıOoyyyy canimm bitanemsin benimm güzell kuzumm hep duamadasınızz gerçekten aklıma geldikçe dua ediyorum hepinizee
Ya eski günler aklıma geldi sosyalim ne dayak yerdim sizdenDelisin yaa azıcık uslu dur da takilalim parem
Canım benimmm bende poncik kalbini öperimsenin sevgi seli kalbini seveyim
canım benide unutmamışHepinizee ediyorumm kuzummmmmFatmazell @ozo1907 başka kim vardıı ya tabiii bidee
Kelebeğümünnn evliliğiii içinnnnnn
mavikelebek34
Yaaa bence biz çok tatliyiz dimiiii sekerparemYa eski günler aklıma geldi sosyalim ne dayak yerdim sizden
Bdv ye gitmemi yasaklar koydunuz
Biriniz durur biriniz döverdi
Heleki ban yedimse Allah bitmezdi dayaklariniz laflariniz vay be
Neler yaşadık ya
Ne güzeldik asommm bitanem
Biz tatiliyiz ama eskiden bal küpüydük sosyalimYaaa bence biz çok tatliyiz dimiiii sekerparemne güzel yaşadık
Ah kelebeğim aynen kızMssPARE canımm evlilik başka bahara kaldı baksana her şey aldı başını gidiyor şu krizden önce evleneydik iyiydi
taktığımız takılarda boşa gittiAh kelebeğim aynen kız
Ne altın takacak ne düğün yapacak kimse de hal kalmadi
Evde kaldik sorma
Kelebiştaktığımız takılarda boşa gitti
biz anca uzaktan bakıcaz sanırım
Ben yine yaşadım evliliktaktığımız takılarda boşa gitti
biz anca uzaktan bakıcaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?