Napiiyinn güzellukkkHellooo pamuk
Yap bareeeE tamam öyle yapam bare
Yok kayağa gelmedik kuzumHarikaaa nr tatilmiş kız bu kış bide kaykay yaptınızmı
Demek bana da cip takmışlarBende de senin diğer mesajın böyle olduneden böyle oldu ki
Ne yapacakYap bareee
Yaptım da celduuum hehehehehe
Birşeyler anlatayım diye düşündüm ama bulamadım yokEee hanii dedikoduuuu
Hahahaha kendi adına iyi olanı yaparsın. Bende 3 cü dozumu cumartesi randevu alıp yaptırıcamDemek bana da cip takmışlaraşı olmamak için bahanem kalmadı öyleyse, dönünce ilk iş aşımı oluyorum
Gir çık yaptım kuzum düzelsin diye heheheheNe yapacak
Ne yaptinnn
Çok güzelllYok kayağa gelmedik kuzum
Kültür gezisi yapıyoruz diyeyim
Hahahaha yerimm senii bende bulamadımm yaaaBirşeyler anlatayım diye düşündüm ama bulamadım yok
İlk ikisi sinovacti o zaman di mi ?Hahahaha kendi adına iyi olanı yaparsın. Bende 3 cü dozumu cumartesi randevu alıp yaptırıcam
Sen rihanna fanısın değil mi seni önceden gördüğümde hep rihanna fotileei oluyordu profilindeHahahaha yerimm senii bende bulamadımm yaaa
Yok kuzum biontech oldum ben hepsini biontech olanlara da 3 cü doz hak doğdu ama isteğe bağlı zorunlu değil buİlk ikisi sinovacti o zaman di mi ?
Yaptır tabi, bende Aralık ayı içinde yaptıracağım
Aaaaaa nasıl unutmamış eee ama o ara pekkkk konusmadık senle nasıl gördünnSen rihanna fanısın değil mi seni önceden gördüğümde hep rihanna fotileei oluyordu profilinde
Evett 3 cü biontech zorunlu değilmiş sistemdede öyle yazıyormuş isteğe bağlı diyeYok kuzum biontech oldum ben hepsini biontech olanlara da 3 cü doz hak doğdu ama isteğe bağlı zorunlu değil bu
Allah razı olsun yakaramel Latte beybiiiiitttoooooooo
Sürekli yargı topiğini görüyordum üstlerde bide durumlar paylaşıyordun ordan hee bide lena varyaa onun takip edenlerinde görmüştümAaaaaa nasıl unutmamış eee ama o ara pekkkk konusmadık senle nasıl gördünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?