Hahahahha seni yerimm kızaaammmm napiiinnnnnnnAllah razı olsun ya
Evet ama ben severim inne girmesini hahahaEvett 3 cü biontech zorunlu değilmiş sistemdede öyle yazıyormuş isteğe bağlı diye
Napım kuzucum yatıştayım bildiğin üzereHahahahha seni yerimm kızaaammmm napiiinnnnnnn
Lena dediğin nicki lna olan dimiiiiSürekli yargı topiğini görüyordum üstlerde bide durumlar paylaşıyordun ordan hee bide lena varyaa onun takip edenlerinde görmüştümlenayı çokk seviyorum çok iyi bi insan inşallah oda hayallerine en kısa zamanda kavuşur
Iğnelere devammmm keeeeeeeeNapım kuzucum yatıştayım bildiğin üzere
Eveet lna guzumm evet hepp görüyordum seniLena dediğin nicki lna olan dimiiii
hahahaha seni ponçiklerimm nasılda görmüş hep beni
Oll oll yaa ben hamile kalmadan oluyimde aradan çıksın dedimm hepp iyikide olmuşummEvet ama ben severim inne girmesini hahaha
İçiyorum içiyorum merak etmeIğnelere devammmm keeeeeeee
Vitaminleri düzenli içiyohh demiii
Evit korusun beni corona olmayakOll oll yaa ben hamile kalmadan oluyimde aradan çıksın dedimm hepp iyikide olmuşumm
Ooyyyy demeeeİçiyorum içiyorum merak etmeiğnelere de devam. Bugün aile hekimine gittim antibiyotik verdi öksürüğüm cok sesim filan gitti
O artık sık girmiyor guzum kendine uğraşlar edinmiş spora gidiyormuş kuran okuyormuş öyle vakit geçiriyormuş buraya mesaj yazan olursa giriyormuş öyle demişti
Hahahaha yaaa aşı aslında öyle korona olursun ama hafif atlatırsınnEvit korusun beni corona olmayak
Biliyorumm kuzum durumunuu benn haberiiim varr insaallahh güzell haberini alırrrO artık sık girmiyor guzum kendine uğraşlar edinmiş spora gidiyormuş kuran okuyormuş öyle vakit geçiriyormuş buraya mesaj yazan olursa giriyormuş öyle demişti
Evet evet biliyorum öyleymiş olsun biz önlemimizi alakHahahaha yaaa aşı aslında öyle korona olursun ama hafif atlatırsınn
Aminn inşallah kuzumBiliyorumm kuzum durumunuu benn haberiiim varr insaallahh güzell haberini alırrr
SavolAfiyet bal olsun guzumm
Gocam gelmedi daaa yemak pişiyor
Aynenn öylee hamileyken bile mecburi yapıyo doktorlarr benimki sistemde belli diye doktorum sormadı hiçEvet evet biliyorum öyleymiş olsun biz önlemimizi alak
Heee annadımSavol
Gocam gelmedi daaa yemak pişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?